Iulia Albu a renunţat la găină, iar acum are un alt animal de companie mai puţin obişnuit. „Atât s-a putut!” VIDEO

Iulia Albu a renunțat la animalele de companie obișnuite și a ales să adopte o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic originar din America de Sud. Această decizie a fost luată după ce concurenții de la America Express au avut o experiență directă cu nutriile în cadrul emisiunii de la Antena 1, într-un episod în care aceștia au fost implicați în curățarea cuștilor nutriilor și chiar au consumat aceste rozătoare.

20 dec. 2023, 18:47
Iulia Albu a renunţat la găină, iar acum are un alt animal de companie mai puţin obişnuit. „Atât s-a putut!” VIDEO
Iulia Albu a renunţat la găină, iar acum are un alt animal de companie mai puţin obişnuit

Iulia Albu a renunţat la găină, iar acum are un alt animal de companie mai puţin obişnuit. Într-o postare pe contul său de Instagram, Iulia Albu a dezvăluit că a adoptat o nutrie pe care a numit-o Capybara. Artista a ținut să precizeze că până când vor găsi cea mai bună soluție pentru nou-venitul lor, acesta va face parte integrantă din familia lor. Fanii au fost uimiți de alegerea neobișnuită a Iuliei Albu și au primit cu entuziasm știrea, dornici să afle mai multe despre noul membru al familiei vedetei. Nutria, cunoscută și sub numele de castor de Chile sau biber de baltă, este un animal semiacvatic care face parte din Ordinul Rodentia.

Iulia Albu a oferit și câteva detalii interesante despre aceste creaturi, subliniind faptul că pot înota încă de la naștere, având incisivi asemănători cu portocalele, și că, în ciuda reputației lor de dăunătoare, sunt animale inteligente și sociabile.

„Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta zilele următoare. Cotârlele nu au participat la filmare în semn de protest, nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă. Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastră”, a transmis Iulia Albu.

Citeşte şi: Cine este Valentina, fetiţa de origine română care face furori la Voice Kids Italia. S-a calificat în marea finală VIDEO

Pe de altă parte, Iulia Albu și partenerul ei, Mike, au făcut valuri recent în media cu problemele lor de relație. Cei doi au fost subiectul unor controverse din cauza neînțelegerilor apărute în timpul filmărilor pentru America Express, iar despărțirea lor temporară a stârnit interesul publicului. Cu toate acestea, cei doi au făcut un pas important pentru reconciliere prin participarea la terapie de cuplu, depășind astfel unele dintre obstacolele din calea relației lor.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a spus Mike, iar Iulia Albu a completat: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei, de fapt, nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit că, uite, mai sunt și alții ca noi!”.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său. Cei doi nu şi-au vorbit timp de şase ani FOTO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)