Iulia Albu, atac dur cu privire la ţinuta Mihaelei Rădulescu: „Nu trebuia să poarte lenjerie intimă la acel tip de rochie”

Iulia Albu a urmărit cu atenție aparițiile Mihaelei Rădulescu și Andreei Matrin de la a doua ediție a emisiunii Uite cine dansează și nici de data aceasta nu a fost mulțumită de ținutele pe care le-au purtat.

15 mart. 2017, 15:56

Mihaela Rădulescu a fost criticată pentru faptul că a purtat lenjerie intimă la rochia mult prea strâmtă. Prezentatoarea a purtat o rochie neagră, lungă și foarte strâmtă. Nici săptămâna trecută ținuta Mihaelei nu a trecut neobservată, Iulia comparând-o cu stilul adoptat de Narcisa Guță. 

“Aș putea să înțeleg această epopee dureroasă a Mihaelei, lupta cu o lenjerie mult prea mică pentru aplombul unui bombeu de divă, numai că, din fericire pentru mine, așa cum știți deja, eu nu port niciodată așa ceva la acest tip de rochie. Între trandafirul sugrumat al Andreei, șorici, Louboutini și rotunjimile, pardon onduleurile Mihaelei Rădulescu sunt sigură că toți ne gândim deja la Paște, Crăciun și eventual o zi cu soare când măcar una dintre cele două dive să poată marca o apariție decentă ”, a spus Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Marin a ales să vină îmbrăcată sumar, într-o pereche de pantaloni scurți din dantelă și un sacou alb. La această ținută a adăugat o pereche de sandale cu toc și a ales ca accesoriu un trandafir alb la baza gâtului. Dacă mulți fani au fost încântați de alegerile Andreei, Iulia Albu nu a apreciat deloc felul în care s-a îmbrăcat. 

“Andreea Marin și-a descoperit mai nou obsesia de a arunca cu propriul fizic în fața telespectatorilor, asta sub expresia veșnic mirată și vizibil angoasată de un micuț secret din zona inghinală a Divei de Monaco”, a criticat-o Iulia Albu.