Iulia Albu, cu bicicleta prin oraş de ziua ei. A purtat o fustă crăpată până la chiloţi FOTO

Luni, Iulia Albu a împlinit 33 de ani. Pentru o ocazia atât de specială, aceasta s-a transformat în Coana Miţa Biciclista şi a făcut o tură pe două roţi prin centrul Bucureştiului.

29 iul. 2014, 06:37
Iulia Albu, cu bicicleta prin oraş de ziua ei. A purtat o fustă crăpată până la chiloţi FOTO

Cand vine vorba de Iulia Albu, nimic nu te mai surprinde. Te gandesti ca a facut toate nebuniile posibile si nu mai are cu ce sa vina nou ca sa te surprinda. Ei bine, nu e deloc asa, pentru ca, luni, cunoscutul fashion editor a mai recurs la o nebunie de a ei si a socat populatia. Frumoasa femeie s-a cocotat pe o bicicleta si a dat la pedale prin Dorobanti, pana cand i s-a vazut aproape tot ce avea pe dedesubtul rochiei, potrivit wowbiz.ro.

Imbracata intr-o tinuta excentrica, o rochie neagra, cu o crapatura pana la chiloti si transparenta la mijloc, la care a asortat o camasa alba, pantofi  fara toc, nelipsita palarie neagra si ochelari, diva a plecat, dis de dimineata, cu taxiul din fata blocului ei si s-a dus in centrul orasului pentru a-si lua bicicleta. Dupa cateva ture prin centrul Capitalei cu bicicleta, aceasta a plecat acasa, multumita care are un nou mijloc de transport.

CITEŞTE ŞI: Iulia Albu, în sutien şi chiloţi la cumpărături într-un mall din Bucureşti

Sursa FOTO: wowbiz.ro