Iulia Albu, despre a doua sarcină: „Ne dorim o familie de minim patru”

Iulia Albu vorbește rar despre ea, acesta fiind motivul principal pentru care ne-am gândit că voi, cititorii VIVA!, vreți să o cunoașteți și altfel. Cine este Iulia Albu dincolo de machiajul și de hainele extravagante? De data aceasta, aflați totul pe bune, chiar de la ea, în cel mai sincer și deschis interviu pe care l-a acordat până acum.

29 mai 2019, 10:44
Iulia Albu, despre a doua sarcină: „Ne dorim o familie de minim patru”

Cât de sinuos a fost drumul tău spre ceea ce ești acum?

Timpul zboară, este adevărat. Tu știi cel mai bine că drumul meu nu a fost unul ușor. De fapt, mai degrabă, modalitatea prin care am ales să îmi construiesc și să-mi fundamentez fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea. Sunt norocoasă că m-am născut cu două mâini, două picioare și o determinare pe care, din păcate, nu o regăsesc prea des la alții. Cel mai greu este pentru ceilalți. Nu multă lume îți rămâne alături atunci când constată că nu mai ai timpul necesar cultivării unei relații apropiate. Așa cum nu multă lume înțelege cum cineva ar putea alege un cocoș ca animal de companie.

Ce sacrificii și ce compromisuri ai făcut? 

Nu aș spune că am făcut sacrificii, însă, cu siguranță, am făcut alegeri. Nu sunt și nu am fost niciodată genul de persoană care trăiește în trecut, așa încât nu aș face nici acum lucrurile diferit. Multe dintre alegerile mele le pot părea stranii unora, însă aceasta este strict o chestiune de perspectivă.

Au fost recent zvonuri potrivit cărora ești însărcinată. Aproape că le-am crezut și eu, având în vedere că ești împlinită și liniștită pe plan sentimental…

În viața mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câțiva ani și al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greșit, care a amânat o intervenție urgentă, am ajuns pe masa de operație în ajun de Paște. În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brățilă. Experiența mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanța diagnosticării corecte și tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operație. Ceea ce știu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât și iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei.

Citeşte mai multe pe revista Viva