Iulia Albu, detalii din viața personală. Cu ce se ocupă logodnicul ei și de ce s-a mutat în România

Iulia Albu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta stă bine cu viața sentimentală, are o relație de lungă durată care evoluează frumos.

27 ian. 2022, 13:57
Iulia Albu, detalii din viața personală. Cu ce se ocupă logodnicul ei și de ce s-a mutat în România

Iulia Albu a mărturisit recent că Mike, iubitul ei, a locuit mulți ani în Londra, dar că s-a mutat în România de dragul ei.

Iulia Albu și Mike au o relație discretă, pe care o țin departe de ochii curioșilor. Creatoarea de modă a spus că iubitul ei lucrează în marketing și publicitate.

”Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici”, a spus Iulia Albu pentru Okmagazine.ro.

Iulia Albu își dorește copii cu Mike

Iulia Albu e logodită cu Mike și a spus de curând că își dorește să aibă copii cu el.

„Mi se pare normal a fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”, a spus Iulia Albu.

Vedeta a declarat că partenerul ei de viață a văzut lucruri pe care ea nu le-a văzut și că întotdeauna a știut care e calea cea bună pentru ea.

„El mi-a spus întodeauna când să plec. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, când nu am avut curajul să fac acel lucru”, a spus criticul de modă

”Este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”, a mai spus ea în urmă cu puțin timp.