Iulia Albu îi DĂ REPLICA Mădălinei Ghenea: „Va rămâne în fundul gol!”

Deranjată enorm de la comentariile răutăcioase făcute la adresa ei după ce a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, Mădălina Ghenea nu s-a putut abţine şi a decis să îşi spună părerea în legătură cu Iulia Albu. După ce mesajul Mădălinei Ghenea de pe o reţea de socializare a fost intens analizat, acum Iulia Albu continuă seria acuzaţiilor.

27 mai 2015, 10:58
Iulia Albu îi DĂ REPLICA Mădălinei Ghenea: „Va rămâne în fundul gol!”

Recent, Iulia Albu a postat pe contul său de Facebook un mesaj cu direcţie către Mădălina Ghenea, în urma declaraţiilor pe care fotomodelul le-a făcut în urmă cu ceva timp.

„Meet Domniţa Flapper Girl şi ale sale aventuri extraordinare! În episodul de astăzi Domniţa intră într-o mică belea. Va rămâne Damalina Neghea în fundul gol sau Domniţa va ieşi basma curată şi de astă dată? „Nu vreau să dau o replică”- aici avem, evident, o contradicţie în termeni. Prin urmare, dacă nu dorim să dăm o replică, nu o facem. Este evident, dragă Mădălina, că tu VREI să „dai o replică”. Şi nu una oarecare, ci una extrem de lungă şi incoerentă cu vagi accente de furie”, a fost o parte din întreaga analiză a Iuliei Albu cu privire la comentariile făcute de Mădălina Ghenea. Restul analizei poate fi citită de pe blogul personal al fashion editorului.

Citeşte şi  Mădălina Ghenea o pune la punct pe Iulia Albu: „Cade grav în PENIBIL. Are un nivel cultural manelistic”