Iulia Albu, mesaj îngrijorător din cauza COVID-19. „Suntem toți trei sub observație medicală”

Iulia Albu şi-a anunţat prietenii şi fanii de pe reţelele de socializare că se află sub observaţie medicală, în urma unui gest "nesăbuit" al fostului ei soţ, Mihai Albu. Stilista a anunţat că va folosi o aplicaţie de teleconferinţă pentru a putea participa la o emisiune TV.

12 ian. 2021, 10:51
Iulia Albu, mesaj îngrijorător din cauza COVID-19. „Suntem toți trei sub observație medicală”

Iulia Albu şi fiica ei au ajuns pe mâna medicilor. Motivul: Mikaela, fetiţa stilistei, a fost prezentă la o petrecere în Noaptea de Revelion, unde nu s-au respectat măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus (COVID-19).

Fosta soţie a lui Mihai Albu trebuia să fie prezentă marţi în platoul emisiunii „La Măruţă”, însă nu va mai putea face acest lucru. Iulia Albu şi-a anunţat fanii că va intra în direct prin Skype, conform Protv.

„În cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu @lamaruta_protv ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio, așa cum se întâmplă de obicei. Fiți responsabili. Purtați mască!”, a scris Iulia Albu, pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Iulia Albu, necruţătoare cu fostul ei soţ. „A pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Pe 7 ianuarie, Iulia Albu scria pe Facebook că a aflat că fiica ei a fost la o petrecere de Revelion, cu designerul Mihai Albu. La acea petrecere nu s-ar fi respectat măsurile de protecție anti-COVID.

„Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui. În mod conștient şi voluntar”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om. Mi-a pus fiica în pericol”

În prezent, Iulia Albu nu ştie dacă ea sau vreun membru al familiei sale are COVID-19, însă toţi ce află sub observaţie medicală. Cei trei au făcut, cel mai probabil, teste pentru depistarea noului coronavirus şi urmează să afle rezultatul.

Citeşte şi: Se prelungește starea de alertă în România cu încă 30 de zile. Care vor fi măsurile de restricție