Iulia Albu o desfiinţează pe Andreea Marin: Nu ştie să se îmbrace VEZI FOTO cu ţinuta „zânei”

Iulia Albu i-a dat nota -4 la ţinută vestimentară Andreei Marin, concluzionând critic, după ce a comentat o poză a acesteia, la Kanal D: "Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm".

11 oct. 2013, 16:40

Fashion-editorul Iulia Albu, fosta soţie a designerului Mihai Albu, este una dintre cele mai excentrice femei din showbiz-ul românesc, însă şi critica sa la adresa vestimentaţiei vedetelor autohtone este la fel de ieşită din tipare ca apariţiile sale.

Citeşte şi Andreea Esca o face invidioasă pe excentrica Iulia Albu. Vezi ce accesoriu trăsnit a purtat

Ultima sa „victimă” este Andreea Marin, pe care Iulia Albu a desfiinţat-o pur şi simplu, ea având de comentat la fiecare obiect vestimentar purtat de fosta „zână a surprizelor”.

Citeşte şi Ce a făcut Andreea Marin pentru a arăta mai bine decât în tinereţe

Potrivit libertatea.ro, invitată la Kanal D, Iulia Albu a spus despre fosta soţie a lui Ştefan Bănică: „Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar nu.

Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior. Eu chiar aş purta ceva de genul acesta, dar afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieşit, nu de eveniment.

Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau nota -4„.