Iulia Albu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu: „O circotecă…”

Rochia de mireasă aleasă de Bianca Drăguşanu nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. Celebrul Fashion editor a criticat-o dur pe blondină pentru ţinuta aleasă în momentul în care s-a căsătorit cu Victor Slav.

25 sept. 2018, 16:13

Iulia Albu i-a criticat rochia de mireasă a Biancai Dragusanu.

„Nu cred ca cineva credea cu adevarat ca va fi impresionat de rochia purtata de fosta asistenta tv. Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care mi-a confirmat o mai veche teorie. Teoria priveste felul in care expunerea poate crea sau distruge un brand. Rochia nu reflecta in niciun fel linia casei de moda care o semneaza aratand mai degraba „stangaci” gandita ca o piesa facuta pe comanda in mai orice atelier cat de cat mai rasarit. Desigur ca si viitoarea mireasa si-a pus amprenta pe respectiva „creatie”, totul fiind asadar explicabil… Mesele, bijuteriile ieftine, machiajul depasit (si sper totusi ca nu a avut si unghii false, va rog nu imi spulberati acest vis! :))) intregesc circoteca. Acest eveniment a fost gandit si regizat pentru a produce rating. Asta indubitabil si dincolo de sentimentele ce ii unesc pe cei doi pe care nu avem niciun drept sa le punem la indoiala!”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Iulia este ironica la adresa Biancăi Drăguşanu, considerand ca tinuta aleasa o caracterizeaza la fix.

” Oricum, apreciez faptul ca rochia este in perfect acord si reflecta imaginea promovata pana acum de Bianca”, a declarat Iulia Albu.