Iulia Albu, sfidare supremă la adresa fostului soț. L-a sunat în direct: “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă!”

Iulia Albu a făcut un gest de sfidare supremă la adresa fostului soț, Mihai Albu. Frumoasa brunetă l-a sunat în direct ca să-și comande pantofi de nuntă.

21 iun. 2021, 23:23
Iulia Albu, sfidare supremă la adresa fostului soț. L-a sunat în direct: “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă!”

Iulia Albu l-a sfidat în direct pe fostul ei soț, Mihai Albu, atunci când a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta de la „Bravo ai stil” se pregătește pentru un nou mariaj, la 8 ani după divorțul de designerul de încălțăminte Mihai Albu.

Iulia, recunoscută ca o maestră a comentariilor acide atunci când critică ținutele vedetelor, a demonstrat în cadrul podcastului lui Măruța că încă este capabilă de gesturi răutăcioase la adresa fostului soț.

Iulia i-a cerut voie lui Măruță să îl sune pe Mihai Albu pentru a-și comanda în direct pantofi pentru nunta cu noul ei logodnic.

“Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia Albu fostului ei soț, la telefon, în direct la podcastul lui Măruță.

Iulia Albu l-a sunat pe Mihai Albu în direct: „Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea”

Miha Albu, în schimb, nu a fost nicidecum cooperant sau amuzat de doleanțele fostei consoarte. Extrem de enervat de situația penibilă creată de Iulia Albu, designerul a dat un răspuns foarte ferm.

“Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”, a spus Mihai Albu.

Divorțul dintre Iulia și Mihai Albu a fost inițiat de designer, iar în cadrul podcastului, fosta soție a oferit câteva detalii picante despre depărțirea dintre cei doi. Unul dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri este aceea că Mihai Albu i-a cerut înapoi verigheta.

”Am păstrat numele de Albu pentru a avea același nume cu fiica mea, Mikaela. Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a dezvăluit Iulia Albu, conform Click.