Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Vedeta a răbufnit: „Nu prea ne vedem, îmi vine să-l omor”

Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de șase ani și au în plan să se căsătorească, însă participarea la America Express le-a afectat serios relația. Vedeta mărturisește că difuzarea show-ului continuă să genereze tensiuni între ei, așa că vedeta a apelat la soluții radicale.

12 nov. 2023, 13:05
Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Vedeta a răbufnit: „Nu prea ne vedem, îmi vine să-l omor”
Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație

Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Au făcut echipă la America Express, însă experiența nu prea a fost de bun augur, pentru că, la întoarcere în țară, s-au despărțit o perioadă. Acum, ei s-au împăcat și vizionează emisiunea doar în prezența prietenilor, pentru a evita izbucnirea unui nou conflict.

Citește și: Imaginile nedifuzate de la America Express. Ce a putut Iulia Albu să le facă unor copii: „A fost o descărcare emoțională”

Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație

Iulia Albu mărturisește că difuzarea show-ului America Express este încercare în relația lor. „Am avut două perioade critice în viața noastră. O dată când am fost la America Express și acum, cu difuzarea. Situația e complicată. Dar încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.

Sincer, cred că jumătate din cuplurile din România se regăsesc în noi, iar cealaltă jumătate tocmai ce și-a dat seama că ei nu au nicio problemă. Perioada asta sunt foarte ocupată și nu prea ne vedem.

Și ținem să ne uităm doar cu martori la show, ca să avem și păreri obiective. Da, am chemat martori, că altfel îmi vine să-l omor. Pentru că noi, fiecare în parte, suntem subiectivi. Martorii sunt diferiți, câteodată sunt dintre concurenți sau din familia noastră, sau prieteni.

În principiu, încercăm să ne uităm în tăcere, după care cerem părerea oamenilor cu care am vizionat episodul. Încercăm să discutăm cât mai puțin pe marginea celor întâmplate. E bine să ne ținem departe, dar în același timp să ne uităm și peste umăr. Dacă am fi fost capabili să gestionăm singuri acest conflict, am fi făcut-o de acolo. Așa că apelăm acum la alții.

Mi-ar plăcea foarte mult să cred că vom face doar greșeli noi și că nu le vom repeta pe cele vechi. Trebuie să verific dacă nu le-am utilizat pe toate. Suntem sarea și piperul, pâinea și jeleul”, a spus Iulia Albu pentru Cancan.ro.