Iulia Ionescu, eleva olimpică dispărută din Bucureşti, dată în URMĂRIRE NAŢIONALĂ UPDATE

Iulia Ionescu, olimpică dispărută din Bucureşti, a fost dată în urmărire naţională de către poliţişti, după ce aceştia au primit informaţii că eleva nu a părăsit teritoriul ţării, informează România TV.

15 feb. 2014, 12:11
Iulia Ionescu, eleva olimpică dispărută din Bucureşti, dată în URMĂRIRE NAŢIONALĂ UPDATE

UPDATE: IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ


Poliţiştii au reconstituit o parte din traseul făcut de Iulia Ionescu, de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, căutările continuând în gări, autogări şi chiar în aeroporturi.

Citeşte şi NOUTATE-BOMBĂ în cazul elevei dispărute. Ce spune despre fată cel care i-a cumpărat telefonul VIDEO

 Şi şoferii opriţi în trafic sunt întrebaţi dacă au văzut-o pe tânără şi rugaţi să contacteze Poliţia dacă au ulterior informaţii despre aceasta.

Între timp, în Capitală, continuă audierea cunoscuţilor adolescentei şi celor care ar putea da informaţii pentru găsirea ei la sediul Poliţiei Sectorului 5.

Vineri au fost audiaţi membrii familiei Iuliei Ionescu, colegi, profesori, vecini din bloc, precum şi duhovnicul acesteia şi patronul magazinului unde fata şi-a vândut telefonul şi lănţişorul.

Conform România TV, poliţiştii iau în calcul din ce în ce mai mult varianta că Iulia Ionescu ar fi plecat singură şi nu ar fi fost răpită, în condiţiile în care ea şi-a vândut telefonul mobil şi bijuteriile.

DETALII NOI în cazul elevei dispărute în Bucureşti. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO

Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea.

Bărbatul care a cumpărat telefonul şi lanţul minorei a spus că le-a vândut ulterior mai scump altor persoane. Totodată, patronul magazinului le-a spus jurnaliştilor că fata nu era însoţită şi că în afara magazinului nu o aştepta nimeni.

„Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece”, a declarat, la România TV, reprezentantul magazinului.

Duhovnicul elevei, preotul parhoh al Bisericii „Sântul Nicolae” Militari, Visarion Alexa, a declarat poliţiştilor că fata spunea că vrea să se călugărească. El a şi pus la dispoziţia anchetatorilor un mail în care fata de 15 ani îl anunţa că doreşte să plece la o mănăstire.

Iulia Ionescu, eleva în vârstă de 15 ani, s-a despărţit de mama ei, miercuri, în jurul orei 12.00, la gura de metrou Eroilor, urmând ca fata să meargă la Colegiul „Sfântul Sava”, de pe strada Berthelot, unde studia în clasa a IX-a, dar ea nu a mai ajuns la şcoală.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea elevei, sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie.