Iulia, soția lui Aleksei Navalnîi, la înmormântarea opozantului rus: „Voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus să te bucuri pentru mine”

Aleksei Navalnîi a fost înmormântat, iar Iulia Navalnaia, soția lui, și-a luat rămas bun de la el. Ea a trimis un mesaj pe rețelele sociale în amintirea soțui său.

01 mart. 2024, 17:26
Iulia, soția lui Aleksei Navalnîi, la înmormântarea opozantului rus: „Voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus să te bucuri pentru mine”

Iulia Navalnaia şi-a luat rămas bun de la soţul ei, Aleksei Navalnîi, printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, iar profesorul universitar Armand Goşu, expert în spațiul ex-sovietic, a tradus şi adaptat mesajul.

Citește și Alexei Navalnîi a fost înmormântat la Moscova. Mii de persoane au venit la cimitir. Unii au scandat: „Putin, ucigaşul”- VIDEO

„Lioșa, îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus să te bucuri pentru mine și să fii mândră de mine. Nu știu dacă voi reuși sau nu, dar voi încerca”, a transmis Iulia Navalnaia, în mesajul postat în ziua înmormântării soțului ei.

Iulia a spus că e sigură că într-o zi se va întâlni din nou cu soțul ei fiincă au multe povești nespuse.

„Sunt sigură că ne vom întâlni într-o zi. Am atât de multe povești nespuse pentru tine și am atât de multe cântece salvate pe telefon pentru tine, cântece prostești și amuzante și, în general, sincer, groaznice, dar sunt despre noi, și am vrut atât de mult să te las să le asculți. Și am vrut să te privesc cum le asculți, cum râzi și apoi să mă îmbrățișezi. Te iubesc pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”, a mai scris soţia lui Aleksei Navalnîi.

Politicianul rus de opoziţie Aleksei Navalnîi a fost înmormântat la Moscova în cursul zilei de vineri, pe fondul unei securităţi stricte şi al temerilor privind o represiune a poliţiei, la două săptămâni după ce a murit subit la vârsta de 47 de ani într-o colonie penală din Arctica.

Citește și Joe Biden, declarat apt să-și exercite responsabilitățile de președinte de către medicul său, în timp ce americanii îl consideră „inapt mintal”