Iulia Vântur a apărut pe covorul roșu cu o burtică „suspectă”! Fanii sunt convinși că este vorba despre o sarcină

Ultima apariție a Iuliei Vântur pe covorul roșu i-a șocat pe fani! Vedeta pare a fi însărcinată, iar internetul a explodat!

03 sept. 2023, 00:05
Iulia Vântur a apărut pe covorul roșu cu o burtică „suspectă”! Fanii sunt convinși că este vorba despre o sarcină

Iulia Vântur, la 43 de ani, este cunoscută ca una dintre cele mai frumoase femei din România, dar a ales să părăsească țara natală pentru a începe o nouă viață în India, unde trăiește alături de celebrul actor de Bollywood, Salman Khan, cu care formează un cuplu.

Citește și: Ce sume intră în contul Biancăi Drăgușanu lună de lună. Și-a cumpărat un apartament în Dubai fără să facă vizionare

În mediul de divertisment, zvonurile despre relații și sarcini ale vedetelor sunt deseori subiecte de discuție aprinse. Ultima apariție a vedetei a dus la foarte multe bănuieli, deoarece aceasta a apărut pe covorul roșu cu o burtică „suspectă”, care a creat în mintea fanilor ideea că aceasta ar putea să fie însărcinată. Totuși, este important să subliniem că aceste informații pot fi doar speculații și nu au fost confirmate oficial de către părțile implicate.

Iulia Vântur, cunoscută pentru frumusețea și talentul său, este mereu în centrul atenției. Cu toate acestea, faptul că a apărut la un eveniment important cu o burtică vizibilă a dus la numeroase întrebări și presupuneri. De-a lungul anilor, relația sa cu Salman Khan a fost subiectul unor speculații constante, iar această apariție a alimentat și mai mult zvonurile.

Fanii și observatorii de la Bollywood au început să se întrebe dacă cei doi ar putea fi într-adevăr în așteptarea unui copil sau dacă acest lucru ar putea fi doar rezultatul unor viziuni distorsionate ale fotografiilor de pe covorul roșu.

Prezentatoarea TV și actorul indian sunt împreuna de foarte multă vreme. Totuși, frumoasa blondă a explicat că nu simte presiunea de a se căsători sau de a face un copil, chiar dacă are deja 42 de ani. Aceasta este de părere că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a spus fosta prezentatoare de la Pro TV într-un interviu pentru viva.ro. Iulia Vântur se concentrează mai mult pe carieră.

Citește și: Dieta-minune prin care Andreea Marin a scăpat de 10 kilograme! Ce trebuie să mănânci: „Totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm”