Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. „Poate nu-mi doresc!”

Iulia Vântur a revenit recent în România pentru a fi gazda unui eveniment la Opera Română, ocazie cu care a dezvăluit adevărul despre relația ei cu celebrul actor indian Salman Khan.

23 sept. 2021, 12:01
Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. „Poate nu-mi doresc!”

Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. Iulia Vântur a revenit recent în România pentru a fi gazda unui eveniment la Opera Română, ocazie cu care a dezvăluit adevărul despre relația ei cu celebrul actor indian. Iulia Vântur nu vrea deocamdată să se întoarcă definitiv în România deoarece se axează pe proiectele pe care le are în India.

Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur (41 de ani) a strălucit luni seară, la Gala UCIN, de la Opera Română, unde a prezentat evenimentul. N-a ratat prilejul de a vorbi însă şi despre proiectele din India. „Mi s-a oferit un proiect cinematografic alături de Salman Khan, dar ideea e că nu vreau, poate nu-mi doresc să jucăm împreună. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur pentru Click!.

Iulia Vântur a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Ce bea vedeta în fiecare dimineaţă

Iulia Vântur trăiește de ani buni o poveste de dragoste alături de Salman Khan, motiv pentru care  s-a mutat în India. Vedeta a infirmat în această vară zvonurile despre o posibilă despărțire de actorul indian.


loading...