Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”

Într-un schimb de replici tensionat, Iulia Vântur a dat replica dură lui Teo Trandafir, evidențiindu-și dorința de a-și păstra viața personală departe de lumina reflectoarelor. Întâlnirea dintre cele două vede a avut loc în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D 2, unde discuția a devenit intensă.

18 mart. 2024, 08:30
Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”
Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: "Poate eu am ales pe altcineva!"

Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a incitat-o pe Iulia Vântur cu întrebări legate de relația sa cu superstarul indian Salman Khan, provocând o reacție aprigă din partea acesteia. Cu toate că au fost surprinși împreună în diverse ocazii și au fost subiectul unor speculații și zvonuri, Iulia Vântur a rămas hotărâtă să-și protejeze intimitatea.

„Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „Follow us!”.

Teo Trandafir a continuat, spunându-i vedetei că i s-a părut că ea și actorul nu au o chimie: „Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui!”.

În replică, Iulia Vântur i-a spus că părerea ei este că relațiile trebuie trăite în intimitate: „Draga mea, acum sincer, eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”.

Citeşte şi: Iulia Albu, confesiuni dureroase despre relația cu părinții săi. Cel mai mare regret al vedetei: „Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi”

Discuţia a continuat:

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă!

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații. Poate eu am ales pe altcineva!

Citeşte şi: Amanta lui Daniel Dines, prima ședintă foto după ce s-a aflat că va deveni mamă. Cum a fost fotografiată Iuliana Doroftei, gravidă în 6 luni

Iulia Vântur trăieşte de mai mulți ani în India, unde are o relație cu Salman Khan. Cei doi s-au afișat împreună la evenimente, dar nu și-au asumat sau oficializat niciodată relația în spațiul public. „Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem”, a mai declarat Iulia Vântur.