Iulia Vântur dă totul din casă. Vedeta spune adevărul despre relaţia cu Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit despre relaţia pe care o are cu actorul indian Salman Khan, dar şi despre proiectele sale din India.

30 apr. 2022, 23:20
Iulia Vântur dă totul din casă. Vedeta spune adevărul despre relaţia cu Salman Khan
Iulia Vântur, despre relaţia cu Salman Khan: "Suntem foarte bine"

Iulia Vântur dă totul din casă. Fosta prezentatoare tv a făcut noi dezvăluiri privind povestea de dragoste pe care o trăieşte de câţiva ani în India, împreună cu actorul Salman Khan.

Iulia Vântur, despre relaţia cu Salman Khan: „Suntem foarte bine”

Fosta prezentatoare tv a lăsat totul în România şi a plecat în India. Se pare că a făcut alegerea potrivită, mai ales că acolo şi-a întâlnit şi sufletul pereche, nimeni altul decât actorul indian Salman Khan.

Citeşte şi Cine este bărbatul care o fascinează pe Iulia Vântur. Vedeta a surprins pe toată lumea: nu este Salman Khan!

„Noi suntem foarte bine. India e interesantă, frumoasă, provocatoare, m-am obișnuit după atâția ani de zile. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla. Ideea e că lumea e mică.

Eu în două luni de zile, am fost pe 3 continente, America, Europa și Asia. Cine ar fi conceput că o să am concerte în SUA, acolo unde am stat o lună și jumătate?”, a declarat Iulia, potrivit Impact.

Fosta prezentatoare de la Pro Tv a venit de Paşte acasă, pentru a petrece sărbătorile alături de familie şi prieteni. Se va întoarce în curând în India, acolo unde spune că are foarte multă treabă.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem.

Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a mai spus vedeta.

Deşi lucrurile îi merg destul de bine în India, Iulia a mărturisit că va accepta orice proiect tv frumos din țara sa natală,  chiar dacă acest lucru ar însemna să stea departe o perioadă de iubitul său.

„Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta”, a mai spus fosta prezentatoare tv.

Citeşte şi Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden. Detaliul care le-a dat de gândit fanilor