Iulia Vântur, primele mărturisiri cu privire la vizitele nocturne ale lui Salman Khan

Iulia Vântur  a povestit cu zambetul pe buze despre cat de bine s-a simtit Salman Khan in Romania. Stirista de la Pro TV a vorbit despre imaginile conform carora actorul indian ar fi vizitat-o in apartamentul ei din Bucuresti.

23 nov. 2013, 10:50

Daca au aparut in presa mai multe imagini conform carora Salman Khan ar fi vizitat-o pe Iulia Vântur in apartamentul sau din Bucuresti, Catalin Maruta nu a pierdut momentul de a o intreba pe colega de trust despre acele momente.

Si cum cei doi au fost filmati carand sacose cu mancare, Vantur a trebuit sa explice si ce au mancat. “Salman Khan e bine, este la el in tara. S-a simtit minunat aici. Nu a venit doar el, au venit mai multi la mine. Eu nu am avut timp sa gatesc, dar am avut grija sa manance ceva bun. Numai mancare romaneasca. Nu are cine sa fie gelos. Asa fac prietenii! Cand am fost acolo in India, ei au avut grija de mine, au fost foarte draguti, acum nu era normal sa fac si eu la fel? I-a placut foarte tare ce a vazut aici. Intreaga echipa a fost incantata de Romania. Au mancat cu totii si au fost foarte incantati”, a marturisit Iulia Vantur pentru emisiunea prezentata de Catalin Maruta la Pro TV.

CITEŞTE ŞI:  Iulia Vântur şi Salman Khan ieşind din acelaşi hotel. Imagini INCENDIARE cu cei doi