Iulia Vântur şi Salman Khan s-au dat de gol! Cum au fost surprinşi în casa lor din India FOTO

Iulia Vântur a avut o apariție uluitoare în direct la TV, împreună cu iubitul ei, actorul Salman Khan. Cei doi sunt izolați în casa lor din India de mai bine de o lună.

20 apr. 2020, 10:35

Iulia Vântur a intrat în direct la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, iar în timp ce povestea despre viața ei din India, în cadru a apărut și Salman Khan.

Iulia Vântur, CRIZĂ DE GELOZIE. Ce a fost nevoit să facă Salman Kahn pentru a-şi calma IUBITA ROMÂNCĂ

„Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paște”, a spus Iulia Vântur.

Ce INEL a primit Iulia Vântur de ziua ei de la Salman Khan. Toată presa din India scrie despre asta

„Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanţă. El face o mulţime de lucruri, este un om conectat cu natura”, a spus Iulia Vântur despre Salman Khan.