Iulia Vântur se întoarce acasă. Tulpina indiană o „desparte” de iubitul ei: „Situația e dramatică”

Iulia Vântur se întoarce acasă. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan de mai bine de şase ani, iar în ultimul timp prezentatoarea a stat mai mult în India, alături de iubitul ei. Acolo, şi-a început şi cariera de cântăreaţă.

06 mai 2021, 19:41
Iulia Vântur se întoarce acasă. Tulpina indiană o „desparte” de iubitul ei: „Situația e dramatică”
Iulia Vântur şi Salman Khan se iubesc de şase ani.

Iulia Vântur

se întoarce acasă. Vedeta a intrat în direct, la emisiunea lui Măruţă, de pe Pro TV, şi a mărturisit că situaţia în India este destul de dramatică, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare.

Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a declarat Iulia Vântur.

Citeşte şi: Ce mai face Iulia Vântur de când s-a mutat în India alături de Salman Khan. Are succes după succes pe plan muzical

Iulia Vântur se întoarce acasă

De Paşte, vedeta a mărturisit că a încercat să vopsească ouăle, doar că nu prea a reușit. La sfârşitul conversaţiei, a mărturisit că, în curând, se va întoarce acasă.

Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor. Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mai spus vedeta la Pro TV.