Iulia Vântur se pregătește de nuntă! Cătălin Măruță a fost primul care i-a oferit un cadou lui Salman Khan. ”Nu știu exact data”

Iulia Vântur s-a săturat de toate speculațiile legate de presupusa despărțire dintre ea și actorul indian Salman Khan și a decis să rupă tăcerea. Mai mult, vedeta a aruncat bomba și a devăluit că se pregătește de nuntă.

06 mart. 2024, 11:33
Iulia Vântur se pregătește de nuntă! Cătălin Măruță a fost primul care i-a oferit un cadou lui Salman Khan. ”Nu știu exact data”
Iulia Vântur se pregătește de nuntă!

Iulia Vântur se pregătește de nuntă! Zilele trecute, Iulia Vântur a revenit pe plaiurile mioritice într-o mică vacanță. Asta în timp ce iubitul său, Salman Khan, a mers singur la petrecerea de logodnă a fiului celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani.

Citește și Costi Ioniță și Iulia Vântur, împreună noaptea prin București, după ce ea s-a despărțit de Salman Khan! Imaginile în care cei doi par să fie suspect de apropiați

Iulia Vântur se pregătește de nuntă!

Absența de la petrecere a Iuliei Vântur le-a ridicat o mulțime de semne de întrebare fanilor celor doi și instant au apărut speculațiile conform cărora, aceștia s-au despărțit.

Sătulă de toate aceste zvonuri, Iulia Vântur a decis să rupă tăcerea și să facă lumină în acest caz.

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la ProTV, vedeta a afirmat că de fiecare dată când revine în țară se zvonește că s-a despărțit de celebrul actor.

„Foarte bine sunt, am văzut-o pe mama, l-am văzut pe tata! Am avut show în Dubai și am zis că, dacă sunt mai aproape… Am vrut să îi chem pe ai mei acolo, dar cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să stea cu el. Mă încarc cu energie aici, sunt acasă. De vreo șapte ani m-am mutat, cred, cam așa, înainte mai mergeam câteva luni. Vin cam la trei luni”, a declarat Iulia Vântur, portivit ProTV. 

Cât despre absența sa de la marele eveniment la care Salman Khan a mers de unul singur, Iulia Vântru a ținut să precizeze că va merge la nunta fiului miliardarului Mukesh Ambani care va avea loc în luna iulie a acestui an.

„Bine, mă duc la nunta din iulie. Sper să nu fie de ziua mea, că nu știu exact data. Ce să zic, de fiecare dată când plec din India și vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin la mine în țară?”, a mai spus vedeta.

Vestea că frumoasa româncă nu s-a despărțit de actorul indian l-a bucurat teribil pe Cătălin Măruță. Prezentatorul TV nu a lăsat-o pe Iulia Vântru să plece cu mâna goală din emisiunea sa și i-a oferit un cadou special pentru Salman Khan.

Dialogul spumos dintre Cătălin Măruță și Iulia Vântur:

​Măruță: Te așteptăm cu mare drag de fiecare dată! Să îl saluți pe Salman! Îi duci o pălincă lui Salman Khan dacă își dau?

Iulia Vântur: Da! Îi duc tatălui lui! I-am mai dus și i-a plăcut țuica!

Măruță: Îmi faci și mie o poză cu domnul Salman Khan când ține țuica!

Iulia Vântur: Bine, dar ți-o trimit numai ție! Ce frumos!

Citește și Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio? Gestul actorului care i-a pus pe gânduri pe fani. A făcut asta în public