Iulia Vântur, UMILITĂ de ultimul gest al lui Salman Khan. Toată India vorbeşte despre ASTA!

Salman Khan se iubește de câțiva ani cu Iulia Vântur, însă acesta are o relație foarte specială și cu Katrina Kaif. De la foști iubiți, au ajuns buni prieteni, iar acum joacă împreună într-un film, ceeac e i-a făcut și mai apropiați.

21 mart. 2019, 15:53
Iulia Vântur, UMILITĂ de ultimul gest al lui Salman Khan. Toată India vorbeşte despre ASTA!

Salman Khan este un om foarte generos. Presa indiană scrie că starul a cumpărat patru mașini de lux, marca Range Rover, iar pe una dintre ele i-a făcut-o cadou fostei sale iubite, Katrina Kaif, alături de care joacă în filmul „Bharat”. Gestul nu a fost prea plăcut pentru Iulia Vântur, potrivit site-ului Indian Pink Villa.

Iulia Vântur, vacanţă în Dubai. Imaginea care îl va pune pe gânduri pe Salman Khan FOTO

Mai mult, în timp ce Salman Khan își pune pe Instagram imagini doar cu Katrina, se pare că Iulia a plecat în Dubai unde se bucură de soare și pare foarte fericită.

„Nu mai locuiești în India?”, „Du-te în România, găsește-ți un bărbat loial și căsătorește-te!”, i-au scris fanii.

Iulia Vântur, vedetă la aniversarea lui Salman Khan. Imaginile care spun totul despre cei doi VIDEO

Chiar dacă unii fani de-ai actriței și-ar dori ca Salman Khan să o părăsească pe Iulia Vântur și să se căsătorească cu Katrina, cu care a avut în trecut o relație de lungă durată, alții au criticat-o aspru de actriță. Unii indieni sunt de părere că cea care a râspândit zvonul că a primit cadou mașina este chiar PR -ul brunetei, care vrea tot timpul ca numele ei să fie legat de cel al lui Salman Khan.