Iulian Bădescu: Iohannis este complet dezorientat. Nu ştie cum să se pregătească de eşec

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PSD Prahova, Iulian Bădescu, l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, spunând că liberalul a devenit "un om izolat, un candidat pe care PDL a încercat să îl vândă ca în piață, cu un slogan și trei poze".

29 oct. 2014, 12:21
Iulian Bădescu: Iohannis este complet dezorientat. Nu ştie cum să se pregătească de eşec

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: „Confuzia generală din tabăra lui Klaus Iohannis și disperarea cu care acesta încearcă să se agațe de scorul în picaj din sondaje demonstrează faptul că PNL și PDL știu că urmează o înfrângere clară în turul I și își pregătesc terenul pentru acest dezastru.

Iohannis a realizat deja că va pierde alegerile prezidențiale, motiv pentru care a declarat că speră la un scor de 32-33% în primul tur, după ce în urmă cu două săptămâni se lăuda că ar putea lua chiar 36%. Diferența de 4 procente dintre cele două estimări arată clar că primarul Sibiului este în cădere liberă și pierde sprijinul electoratului dezamăgit de acesta.
Mai mult, Klaus Iohannis a recunoscut că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, nu va veni în România și nu îl va susține direct. Candidatul ACL a rămas astfel doar cu sprijinul europarlamentarului Elmar Brok, cel care a propus amprentarea românilor care călătoresc în Germania. Românii văd astfel că Iohannis este un om izolat, împins de la spate de oamenii lui Traian Băsescu, un candidat pe care PDL a încercat să îl vândă ca în piață, cu un slogan și trei poze”, precizează Iulian Bădescu.