Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor: „Are o tumoră cerebrală”

Prezentatoarea TVR are un suflet mare si nu poate ramane indiferenta la problemele celor din jur, dupa cum ne arata din nou.

13 feb. 2019, 15:37
Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor: „Are o tumoră cerebrală”

Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor. Sotia unui coleg din Televiziunea Romana, unde lucreaza, are o problema grava de sanatate. Femeia are cancer si, recent, medicii i-au descoperit o tumora cerebrala grava. Aceasta a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook.

Iuliana Tudor a facut un apel disperat pentru ajutor. A postat toate informatiile necesare pe contul ei de Facebook si ii roaga pe toti cei care pot, sa il ajute pe colegul ei si pe sotia lui, grav bolnava si neajutorata.

Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor

„Colegul meu, Costin Parau, trece prin momente extrem de grele. Soția sa în vârstă de 35 de ani suferă de o tumoră cerebrală gravă, de grad III. Împreună putem oferi speranță unei familii tinere! Vă chem să le fim alături! Un gest simplu înseamnă enorm pentru viața acestei tinere! Conturile în care se pot face donații sunt:

Parau Diana RO54INGB0000999908829073 (RON);

RO96INGB0000999908829093 (EURO)

deschise la ING BANK Cod swift: INGBROBU”, a transmis Iuliana Tudor în mediul online.

Diana, descoperita cu tumora cerebrala

Diana este mama a doi copii. Medicii din Romania i-au spus ca nu mai are sanse sa scape. Dar femeia vrea sa mearga in Turcia sa fie supusa la o interventie chirugicala. Costurile interventiei si al tratamentului pe care trebuie sa il urmeze, apoi, se ridica la 100.000 de euro.

Diana a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu un an. Boala a revenit, astfel că acum are nevoie de o operație. Soțul Dianei, Costi, ar face orice să îi fie alături. Cei doi au făcut cununia religioasă în spital, potrivit tvr.ro.