iUmor 15 aprilie 2018: Mihai Bendeac, ÎNLOCUIT la iUmor. Vezi cine i-a luat locul în juriu

iUMOR 15 APRILIE 2018. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

14 apr. 2018, 07:00
iUmor 15 aprilie 2018: Mihai Bendeac, ÎNLOCUIT la iUmor. Vezi cine i-a luat locul în juriu

iUMOR 15 APRILIE 2018. Câștigătorul primului sezon ”iUmor” și prezentator alături de Șerban Copoț timp de patru sezoane, Vlad Grigorescu, are acum ocazia să ”testeze” și scaunul de jurat.

iUMOR, 15 APRILIE 2018. Mihai Bendeac a fost cel care i-a oferit lui Vlad Grigorescu ocazia de a încerca o nouă ipostază, în timpul unui număr de magie făcut de Andrei Duduc, cel care s-a mai întâlnit cu jurații în sezonul 2 al emisiunii „iUmor”, când s-a jucat cu mințile lor. Ca urmare, încă de când Andrei a pășit pe scenă, Mihai Bendeac a început să fie circumspect. Ajutat de Șerban și Vlad, Andrei a reușit să facă primele trucuri cu cărți de joc care i-au lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți.

iUMOR 15 APRILIE 2018. „Eu aș vrea să vină Grigorescu în locul meu, ești de profesie, e vorba de magie, ai fi putut să fii în locul meu jurat”, i-a spus Mihai Bendeac lui Vlad.

iUMOR 15 APRILIE 2018. Cum s-a descurcat Vlad în noul său rol și cum a apreciat numărul de magie, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție „iUmor”.

iUMOR 15 APRILIE 2018. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.


loading...