iUMOR 16 martie 2019. Delia îl ironitzează pe Bendeac: „Tu eşti stânjenitorul de femei?”

Delia și-a pus părerea despre Mihai Bendeac, colegul său de la emisiunea „iUmor”, după ce a mărturisit că a fost impresionată de aspectul unui concurent pe care-l văzuse în culise emisiunii.

16 mart. 2019, 20:02
iUMOR 16 martie 2019. Delia îl ironitzează pe Bendeac: „Tu eşti stânjenitorul de femei?”

iUMOR 16 martie 2019. Fără să vreau când am venit, am văzut un bărbat, un concurent. Băi, un corp impecabil. Aici era așa, venea așa, pac, tăliuță. Musculatura fundului ceva de invidiat… Mamă, mamă”, a spus Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit de ce este refuzat de femei după ce renunță la haine. „Uite așa ratez eu. Eu mă dezbrac și ele când se uită la mine din cap până în picioare zic: «eu nu mă mai dezbac»”, a spus Bendeac, conform a1.  „Ești stânjenitorul de femei?”, l-a întrebat Delia pe Mihai Bendeac. Artista l-a întrebat mai apoi pe Bendeac dacă revista Men’s Health nu i-a propus și lui să apară pe copertă. „El își imaginează că e de o frumusețe rară… Eu nu spun că e urât, dar nu e nici… E simpatic, așa, când îl vezi. Nu e urât, dar nici frumos”, a mai spus Delia despre Mihai Bendeac.

„Nu e ca și când aș arăta ca o căzătură la 36 de ani”, a reacționat Bendeac. Actorul a explicat cum ar vrea să arate coperta revistei „Men’s Health” cu imaginea lui. „Dezbrăcat din cap până în picioare și, oarecum pansiv așa precum Hamlet, țin aici un craniu”, a spus Mihai Bendeac. Află cum a fost cucerit Mihai Bendeac de o filipineză. 


loading...