iUmor 2017: Delia îşi vede Moartea, iar Bendeac Îngerul păzitor

A cincea ediție ”iUmor” îi va transpune pe telespectatori, dar și pe jurați într-o zonă religios – existențialistă.

02 apr. 2017, 18:32
iUmor 2017: Delia îşi vede Moartea, iar Bendeac Îngerul păzitor

Duminică,  pe scena „iUmor” au venit  Moartea, Dumnezeu și DiavolulÎngerul lui Mihai Bendeacpreoți, reprezentați ai unei firme de pompe funebre sau doamna cu mască. Fiecare concurent va fi o reală surpriză pentru Delia, Cheloo și Bendeac, cu costumațiile aferente și cu numere care îi vor face pe aceștia să se întrebe dacă să râdă sau să plângă. 

Unul dintre ele va fi un rap battle între Dumnezeu și Diavol. Aceștia vor aduce pe scenă și două apariții feminine deghizate în înger și demon. După terminarea momentului, în care rolul fetelor este acela de a dansa, vor începe și problemele pentru cei patru. Concurenții se vor certa între ei atât pe scenă, cât și în culise, dar și cu membrii juriului. În ce va consta numărul lor de îi vor face pe Delia să considere că e prea mult și pe Cheloo să spună ”nu sunt o persoană religioasă, dar totușmi se pare de prost gust să faci așa ceva”, dar și ce vor spune concurenții în momentul jurizării, astfel încât îl vor enerva pe Mihai, telespectatorii vor descoperi în ediția de duminică.

Moartea va urca și ea pe scenă cu o coasă și le va aduce cadouri juraților, însă preferata este Delia, care va primi un buchet de flori cu mesaj și cu intenția ca, de această dată, ea să fie cea „înmormântată”. Acest lucru îl va face pe Mihai Bendeac să spună „bine ai venit, că anul trecut eu am fost victima din punctul ăsta de vedere”. Cum se va desfășura momentul și ce va face concurentul astfel încât Cheloo va concluziona că ”am avut parte de o Moarte (personajul) tristă, de o Moarte dezorientată”, publicul „iUmor” va vedea în ediția de duminică.