iUmor 2021. Apariţie-surpriză la show-ul de divertisment. Reacţia lui Cheloo: „Este pentru prima dată când aud cuvântul „şoşoacă”. Nu ştiam că e un nume”

După interpretarea magistrală a personajului "Viorica Dăncilă", Irene Boclincă a "recidivat" şi a intrat în pielea "Dianei Şoşoacă".

13 mai 2021, 17:05
iUmor 2021. Apariţie-surpriză la show-ul de divertisment. Reacţia lui Cheloo: „Este pentru prima dată când aud cuvântul „şoşoacă”. Nu ştiam că e un nume”

iUmor 2021. Irene Boclincă spune că personajul Viorica Dăncilă a ajutat-o să câștige iUmor. Câștigătoarea iUmor a intrat în istoria emisiunii pentru că a donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi, unui alt finalist iUmor aflat atunci pe scenă alături de ea.

Cumva, datorită acestui personaj, mă cunoaște o Europă întreagă”, a mai spus Irene, concurenta care a venit tocmai din Republica Moldova, potrivit a1.ro

iUmor 2021. Niciunul dintre juraţi nu ştia mai nimic despre Diana Şoşoacă

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Irene Boclincă, câștigătoarea sezonului 6, a reuşit să impresioneze încă o dată juraţii, devenind copia fidelă a senatoarei Diana Şoşoacă. Dacă, iniţial, fiecare dintre cei trei juraţi a recunoscut că are informaţii vagi despre Diana Şoşoacă, Irene Boclincă a reuşit, până la sfârşitul roastului, graţie unei interpretări magistrale, să-i aducă la zi cu întreaga activitate şi cu opiniile celebrei senatoare.

Citeste si Alexandru Arşinel, dezvăluiri în premieră despre experienţa COVID: „Vaccinul mi-a salvat viaţa. A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli”

Delia: „Am auzit de ea

Cheloo: „N-am văzut-o niciodată, n-am auzit-o, dar se pare că e un politician de succes. Este pentru prima oară când aud cuvântul şoşoacă”

Bendeac: „Nu vreau să încep să vorbesc despre Diana Şoşoacă fiindcă nu mai plecăm de aici”

iUmor 2021. Cele mai bune momente ale roastului susţinut de Irene Boclincă

Irene Boclincă a avut un număr plin de momente memorabile. Multe dintre acestea au făcut referire la preşedintele Iohannis:

Aţi văzut că preşedintele a vrut să-şi arate muşchii? Acuz public faptul că preşedintele a fost la sală înainte de vaccin. Cu muşchiul ăla practic a respins acul care nu mai avea pe unde să intre şi lichidul a intrat superficial şi, atenţie, s-a urcat pe piele, după care s-a scurs afară prin unghia care stătea jos”

Citeste si Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie: „Tata nu a venit 64 de zile acasă. Nu eram o prioritate, deşi sufeream o depresie gravă”

„Cine e acel domn care nu e român? Îl cheamă Klaus. Păi noi mai credem în Moş Crăciun? Bă, nenorociţilor! Adevărul este că el e un robot inventat de Angela Merkel. S-au plătit bani grei la buget pentru el şi ştiu sigur din sursele de la Cotroceni că noaptea îl pun la încărcat. Ia să vedem, cine este singurul care s-a înţeles cu roboţelul Escu de la spitalul din Chitila? Iohannis este singurul care s-a înţeles cu drăcia aia”.

„Acum un an, la ultimul său discurs era ceaţă afară. Şi-a dat seama? Nu, a trebuit cineva să-l întoarcă fiindcă vorbea spre perete”.