iUmor. Au început înscrierile pentru cel de-al cincilea sezon. Unde se pot adresa cei interesaţi

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea "iUmor" continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

27 oct. 2017, 10:14
iUmor. Au început înscrierile pentru cel de-al cincilea sezon. Unde se pot adresa cei interesaţi

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați „iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Cei care vor sa participe în cel de-al de-al cincilea sezon al emisiunii, se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Citeşte şi Mihai Bendeac, luat la rost la iUmor: Ştii cine sunt eu? Omul ăla e carne din carnea mea, sânge din sângele meu

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac își vor exprima părerile, criticile sau laudele, iar mai apoi și opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Concurentul care obține minimum două voturi favorabile, merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Citeşte şi Mihai Bendeac, dezvăluire fără perdea despre partidele de sex de după filmări

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea), iar în luna decembrie telespectatorii vor putea afla și câștigătorul celui de-al patrulea sezon.