Ivana Trump trebuia să-şi înceapă astăzi vacanţa în Europa. Detalii despre moartea subită a primei soţii a fostului preşedinte american

Ivana Trump a murit cu o seară înainte de a pleca în vacanță pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, a declarat pentru The Mirror cea mai bună prietenă a acesteia.

15 iul. 2022, 10:33
Ivana Trump trebuia să-şi înceapă astăzi vacanţa în Europa. Detalii despre moartea subită a primei soţii a fostului preşedinte american

Nikki Haskell, prietenă apropiată cu Ivana Trump, a spus că aceasta urma să fie prima călătorie a acestei de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, la începutul lui 2020. Ea a adăugat că prima soție a fostului președinte american Donald Trump a ieșit foarte rar din casă de la începutul pandemiei, pentru că îi era frică să nu ia virusul. Haskell a spus că Ivana, care a murit subit, joi, la vârsta de 73 de ani în apartamentul ei din New York, era în sfârșit pregătită să călătorească din nou.

Prietena Ivanei a mai spus că aceasta „așteptă cu multă nerăbdare să meargă în Europa” și chiar a dezvăluit că au discutat recent să planifice o călătorie în jurul lumii împreună.

Daily Mail scrie că decesul a avut loc cu doar câteva ore înainte ca ea să aibă o programare la salonul de coafură.

Citeşte şi A murit Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump. Mesaj emoţionant de la fostul preşedinte al SUA

Trebuia să meargă vineri la Saint Tropez, era prima ei călătorie de la începutul pandemiei. Îi era frică să nu ia virusul. Ivana a fost cea mai bună prietenă a mea. Am cunoscut-o chiar în noaptea în care ea l-a cunoscut şi pe Donald. Nici nu vă pot spune cât de fantastică a fost, o prietenă grozavă, cea mai uimitoare persoană pe care am întâlnit-o„, a declarat Nikki Haskel, o fostă celebritate tv, acum în vârstă de 80 de ani.

Ivana Trump a fost găsită inconștientă, joi, la baza unor scări, în apartamentul ei din Manhattan. Poliția investighează dacă ea a căzut pe scări și dacă această cădere a contribuit în vreun fel la decesul ei, mai scrie Mirror.

Citeşte şi Divorţul anului. O româncă l-a angajat pe avocatul soţiei lui Bill Gates pentru a deveni multimiliardară