Izaura Anghel, anunţ ULUITOR. Vezi cine este „Bătrânul de la Bucureşti”

Izaura Anghel şochează din nou! Fiica lui Bercea Mondial susţine că "bătrânul de la Bucureşti", atât de pomenit în discuţiile cu Bercea Mondial, ar fi de fapt Mircea Băsescu. În schimb, fratele Izaurei susţine că "Bătrânul", cel care le-a promis că îl poate convinge pe Traian Băsescu să-l elibereze pe Bercea Mondial, este un apropiat al familiei prezidenţiale.

02 aug. 2014, 12:28
Izaura Anghel, anunţ ULUITOR. Vezi cine este „Bătrânul de la Bucureşti”

Misteriosul „Bătrân de la Bucureşti” rămâne în continuare o nebuloasă, inclusiv cei care l-au cunoscut direct având păreri contradictorii privitoare la identitatea sa. Dacă Izaura Anghle, fiica lui Bercea Mondial, susţine că „Bătrânul” ar fi Mircea Băsescu, fratele acesteia, Băsică, spune altceva. Astfel, Izaura Anghel a oferit o declaraţie cel puţin ciudată pentru ziarulring.ro.

Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. – Costică) Alexandru„, a spus Izaura. Chiar dacă i s-a spus că sintagma „Bătrânul de la Bucureşti” nu prea i se potriveşte lui Mircea Băsescu, acesta locuind la Constanţa, Izaura a ţinut-o pe-a ei. 

Citeşte şi Presupusul „Bătrân de la Bucureşti”, MĂRTURII despre relaţia cu Bercea Mondial. Cum l-a cunoscut pe interlop

În schimb, fratele Izaurei, Băsică, i-a dat avocatului Pavel Abraham date despre altă persoană, spunând că „Bătrânul” ar fi un bărbat care a stat în puşcărie cu Bercea Mondial, căruia îi spunea Costică Naşul.

Acest bărbat s-ar fi lăudat clanului Bercea că este un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu şi că ar fi fost ofiţer SPP sau SRI. ,”Bătrânul de la Bucureşti” ar fi promis că va interveni pe lângă preşedinte pentru a-l elibera pe Bercea Mondial.

Citeşte şi Fata lui Bercea Mondial, dusă de urgenţă la spital. Izaura era singura care mai putea avea grijă de familie