Izaura Anghel şi Marian Căpăţână susţin afirmaţiile lui Bercea. O parte din bani au ajuns la Traian Băsescu

Noi declaraţii făcute de fiica lui Bercea Mondioal în instanţă. Izaura Anghel susţine că pe parcursul arestării preventive Mircea Băsescu le dădea asigurări că va vorbi cu fostul preşedinte. Izaura susţine că o parte din bani au ajuns şi la Traian Băsescu. Membrii familiei Bercea se află la Tribunalul Constanţa unde sunt audiaţi în procesul în care sunt acuzaţi de trafic de influenţă. 

24 apr. 2015, 11:58
Izaura Anghel şi Marian Căpăţână susţin afirmaţiile lui Bercea. O parte din bani au ajuns la Traian Băsescu

Isaura Anghel şi Marian Căpăţână au oferit noi detalii în faţa magistraţilor din Constanţa, informează România TV

Izaura a confirmat varianta prezentată săptămâna trecută de tatăl ei. A spus că 300.000 de euro din banii daţi lui Mircea Băsescu au ajuns la Traian Băsescu. Izaura a spus că ştie asta chiar de la Mircea Băsescu care îi cerea să aibă răbdare şi îi promitea că va recupera toţi banii de la fratele său.

Citeşte şi Dosarul Bercea Mondial. Marian Căpăţână: M-am dus personal la sediul de campanie al lui Traian Băsescu VIDEO

Aceasta le-a mai spus judecătorilor şi că Mircea Băsescu, la un moment dat, a trimis-o la Theodor Stolojan. I-ar fi spus să meargă să îi ceară să îi ajute să obţină eliberarea lui Bercea Mondial din puşcărie. 

Se ştie că în campania electorală Theodor Stolojan a apărut în mai multe fotografii alături de Bercea Mondial. Marian Căpăţână a confirmat, de asemenea, varianta prezentată de Bercea Mondial.

Citeşte şi Marian Căpăţână: Traian Băsescu ştia că fratele său luase bani de la familia lui Bercea Mondial

A spus că ştie de la fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca că o parte din bani au ajuns la Traian Băsescu. Când a auzit că Dorel Onaca a negat acuzaţiile, Marian Căpăţână a spus că după o vârstă oamenii mai au pierderi de memorie.