IZBITOR: Avea 11 ani când a câştigat un premiu în BANI, dar l-a primit după 17 ani, alături de o SCRISOARE

Un bărbat de 28 de ani din Marea Britanie a trimis o scrisoare cunoscutei companii Nestle, după ce atunci când avea 11 ani a câştigat un premiu de 10 lire, în momentul în care a cumpărat un pachet de bomboane mentolate produse de această firmă.

21 aug. 2013, 10:43

În 1996, la 11 ani, James Barnard a găsit o bomboană Polo specială, motiv pentru care a câştigat suma de 10 lire. Cu toate astea, el nu a primit premiul niciodată, motiv pentru care, 17 ani mai târziu le-a trimis celor de la Nestle o scrisoare emoţionantă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Bucureştenii, demni de Cartea Recordurilor. Au scris cea mai lungă scrisoare de dragoste

La începutul anilor 1990, compania a lansat un concurs inedit, în care cei ce găseau bomoboane de culori diferite în pachetele de Polo, care în mod normal erau albe, primeau un premiu în bani. Cu toate că a urmat instrucţiunile şi a trimis bomboana verde, copilul de 11 ani nu a primit niciodată banii câştigaţi, fiind dezamăgit pentru restul copilăriei sale.

Într-un final, la 28 de ani, James şi-a adus aminte de cele întâmplate şi a trimis o scrisoare lungă în care se plângea de faptul că nu a primit niciodată micul premiu.

Vă puteţi imagina ce înseamnă suma de 10 lire pentru un băiat de 11 ani? Puteam să îmi iau un set de baterii pentru Gameboy-ul meu. În loc, m-aţi lăsat cu un sentiment de pierdere în subconştient, un gol în viaţă, acelaşi gol din centrul dulciurilor voastre. Vă scriu azi, deschis, pentru a fi sigur că niciun copil nu păţeşte ce am păţit eu. P.S.: Vreau cele zece lire pe care mi le datoraţi„, a scris bărbatul în scrisoare.

Citeşte şi Internauţii au avut nevoie de un DUŞ RECE pentru a se opri din RÂS. Vezi ce CARĂ această femeie

Inedit este faptul că a primit un răspuns, alături de o cutie de bomboane şi de cecul de 10 lire.

Am trimis o scrisoare prin e-mail direct la Nestle şi apoi am postat-o pe pagina lor de Facebook, dar mă gândeam că şi de această dată a fost pierdută. Am rămas surprins să primesc un răspuns, un cec de 10 lire şi o cutie mare de Polo, cu toate că au ajuns cu 17 ani mai târziu„, a povestit tânărul, care va înrăma scrisoare primită de la compania producătoare de dulciuri.