Jador, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama şi tata au cancer. Încă mă simt sărac”

Jador a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre familie şi viaţa trăită înainte de celebritate. Artistul a povestit de multe ori despre viața și copilăria sa, recunoscând că provine dintr-o familie modestă, iar în copilărie a avut multe lipsuri.

11 ian. 2022, 21:46
Jador, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama şi tata au cancer. Încă mă simt sărac”
Jador, dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa lui

Jador, dezvăluiri cutremurătoare. Manelistul a povestit că a fost pus într-o situație foarte ingrată, pentru că trebuia să aibă grijă de părinții lui, dar nici nu își dorea să renunțe la visul pe care îl avea, acela de a cânta.

Copilăria mea a fost dură, ce să zic, am mâncat de pe jos, am fost la furat de cireșe, am făcut de toate, am fost la scăldat. În primul an de facultate, eram casier la Carrefour, lucram 8 ore pe zi, iar la facultate mergeam 5 ore pe zi.

Fiecare om își iubește familia, ce să zic. În sesiune am luat doar un examen din toate opt. Am rămas cu 7 restanțe, am încercat să le iau. 

Mama și tata au cancer, mama avea și atunci. La 3 luni de când am aflat de mama, am aflat că și tata are. Oamenii nu ar trebui să se mai supere din cauza asta, e 2022 și medicina a avansat.

Nu știu cum mama a avut cancer, am avut o viață sănătoasă. Totul era din grădină, carne și legume. Avea cancer la ovare și tata la colon.

El a stat cu mama în spital, la Iași. După ce mama s-a operat și și-a revenit, el a plecat la muncă. Atunci a aflat. Am renunțat la facultate și am stat cu frații mei. Am emoții”, a mărturisit artistul.

Citeşte şi: Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat. Tarifele percepute la evenimente au crescut considerabil după ce artistul a participat la mai multe reality show-uri

Jador, dezvăluiri cutremurătoare

Deși a ajuns să facă sume de bani consistente, la care nu spera vreodată, Jador se consideră sărac. „Ei erau bolnavi și îmi era frică să nu îi pierd, dar și că o să renunț la visul meu. Cât de egoistă e firea umană…

Mai aveam puțin să ajung la București și am zis că trebuie să renunț. A fost obiectivul meu în viață. Îți distruge viața. Zilnic dădeam mâncare la cal și la trei vaci, mergeam cu ele câteva zile pe lună. Am avut 40 de porci, asta e munca la țară.

Am avut nailon în geam. Orice om, oricât de sărac e, muncește cu ziua și primeam curci la schimb. Din ele am avut până acum un an sau doi.

Eu sunt țăran, am mers la cules de cartofi pentru a primi cartofi, nu pentru bani. Nu am fost la reuniunea de liceu.

Mai râdeau, așa sunt copiii, că unul e gras, că unul e țigan. Important este cum te dezvolți după toate acestea. Echilibrul emoțional e foarte important. Încă mă simt sărac.

Înainte, părinții mei înjurau mult și mă supărau. Înainte să fie protestanți. Tata i-a promis lui Dumnezeu că, dacă o salvează pe mama, va crede în el.

Nu s-a ținut de cuvânt și apoi s-a îmbolnăvit și el. A început să creadă și tata, e pastor acum”, a mărturisit Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță.