Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Jador este unul dintre artiștii preferați care urmează să participe la Survivor România, competiția din Republica Dominicană ce va fi difuzată la Kanal D.

02 ian. 2021, 17:36
Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Înainte de startul show-ului, Jador a făcut o serie de confesiuni despre viața lui personală și despre succesul de care se bucură acum pe plan muzical.

Manelistul de 25 de ani a devenit cunoscut publicului român după participarea în emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Ulterior, s-a lansat în industria muzicală și a atras admirația tuturor după lansarea piesei „Dau moda”.

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internationale, iar apoi s-a înscris la master la Studii economice.

Artistul a mărturisit că, deși are tot ce îți dorește în momentul de față, pe plan profesional, nu i s-a urcat succesul la cap, ba chiar se simte sărac în continuare în interiorul lui.

Jador: Mă simt tot sărac și inferior. Mi-a fost foarte greu. Mama era bolnavă, tata la fel, doar eu munceam

Remus Ionuț Dumitrache a avut o viață destul de grea. A muncit de la 14 ani și a schimbat mai multe joburi până să devină celebru, fiind printre altele casier la diferite supermarketuri sau contabil.

„Eu mă simt tot sărac în suflet. E o chestie psihică, nu știu dacă poate să mă înțeleagă cineva, poate am o problemă. Mă simt sărac și inferior oricum că așa mă simt eu și chestia asta mă ajută pentru a fi modest”, a spus el în cadrul unei emisiuni.

Jador a mai spus că a foat nevoit să muncească pentru părinții lui fiindcă erau bolnavi și nu aveau posibilități financiare.

„Nu mi-e dor pentru că în perioada aia a fost foarte greu. Mama era bolnavă, tata era bolnav, munceam opt ore și jumătate pe zi. Am fost casier la Carrefour, am lucrat într-un amanet. Am fost manager tot la un magazin de alimente.

Am fost contabil vreo trei luni, tot felul de meserii, nu mai știu ce am făcut. La 14 ani am fost omul lui tata care creștea vacile, caii, porcii. Am muncit toată viața și îmi place să muncesc”, a mărturisit el.