Jador iubește din nou? Imaginea cu care artistul s-a dat de gol: „Am ieșit la întâlnire”

Jador iubește din nou? Artistul a rămas singur după ce a pus punct relației cu Alexandra Hoder. În urmă cu câteva luni, era convins că nu o să mai iubească nicio femeie, ca să nu mai sufere din dragoste. După o perioadă de suferință, se pare că și-a revenit și a împărtășit cu prietenii virtuali vestea.

10 dec. 2023, 12:10
Jador iubește din nou? Imaginea cu care artistul s-a dat de gol: „Am ieșit la întâlnire”
Jador iubește din nou?

Jador iubește din nou? Pentru a fi mai aproape de fanii lui din mediul online, artistul a creat recent un canal de WhatsApp, acolo unde le ofere conținut în „exclusivitate” admiratorilor lui.

Citește și: Jador, as la matematică! Cum a reușit artistul să devină olimpic la cea mai grea materie. „Am fost tocilar, da nu aveam timp să îmi fac temele”

Jador iubește din nou?

Astfel că, în urmă cu numai o zi, artistul a dat de înțeles că se află la întâlnire cu o nouă domnișoară. A postat și o imagine din momentele în care se afla la masă, însă a avut grijă ca fața sau alte semne distinctive să nu se observe, care l-ar putea da de gol în ceea ce privește identitatea tinerei.  „Am ieșit la întâlnire”, a scris Jador în dreptul imaginii postate.

Jador renunță la muzică și se călugărește

Jador s-a confruntat cu probleme de sănătate, renunță la cariera muzicală, iar destul de recent s-a despărțit și de iubita sa. Toate aceste probleme și-au pus amprenta asupra artistului, ajungând să sufere de depresie. În final, a decis că singurul lucru ce i-ar mai putea aduce liniște sufletească este credința în Dumnezeu, motiv pentru care vrea să își dedice energia în această zonă.

În cadrul unui interviu recent, Jador a dezvăluit că nu se simte bine sufletește și că greutățile din ultima perioadă l-au pus la pământ. Acesta este convins că singurul mod prin care va putea să își găsească liniștea este descoperirea lui Dumnezeu, iar pentru a înțelege mai bine această latură a vieții, a luat decizia de a pleca departe de casă. Și chiar dacă nu a spus locația unde se va afla timp de mai multe luni, a menționat că această călătorie va fi în scop spiritual.

Voi pleca pentru o perioadă din țară. Nu vreau să spun unde plec, nu vreau să știe nimeni de mine. Plec în afara Europei aproximativ 4 luni, la anul. Îl caut pe Dumnezeu. Ai dus-o departe, încă nu sunt atât de puternic ca să pot să renunț la toată viața mea pentru Dumnezeu (n. r. să se retragă la mânăstire), dar într-o zi se va întâmpla cu siguranță.

Citesc Biblia de când sunt copil, o știu aproximativ pe de rost, nu știu versetele cu exactitate, dar, dacă începi o frază din Biblie, cu siguranță ți-o termin. Am fost în depresie până acum două luni”, a spus Jador.