Jador, la detectorul cu minciuni. S-a aflat adevăratul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică

Jador a ajuns la detectorul cu minciuni și a lămurit câteva din lucrurile care s-au scris despre el, printre care și o posibilă relație cu Andreea Bălan. Una dintre întrebări a fost și dacă, realmente, vrea să se retragă din muzică. Ei bine, unele răspunsuri au fost de-a dreptul surprinzătoare.

26 iun. 2023, 18:29
Jador, la detectorul cu minciuni. S-a aflat adevăratul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică
Jador, la detectorul cu minciuni

Jador, la detectorul cu minciuni, care a scos la iveală o serie de secrete din viața manelistului, după ce a stârnit multe controverse în ultima perioadă, de la cele legate de muzică până la viața amoroasă.

Jador, la detectorul cu minciuni

Vizavi de boala de care suferă, artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii, însă a zis că speră să nu aibă același diagnostic precum Ionuț Cercel, care a avut probleme cu corzile vocale.

Nu e o boală rară, dar e o boală gravă. Nu vreau să vorbesc despre asta. Tu știi despre ce este vorba”, a spus Jador, iar detectorul a arătat că a fost sincer.

Una din minciunile pe care le-a spus, conform detectorului, are legătură cu banii pe care îi câștigă din muzică. Jador a mai zis că nu a făcut niciodată mai mult de 50.000 de euro într-o seară de cântat. Și aici a mințit, potrivit poligrafului.

Întrebat de Antonio dacă a avut mai mult de o relație de prietenie cu Andreea Bălan, Jador a răspuns că nu. Detectorul de minciuni a arătat că minte. Jador a zâmbit complice și n-a vrut să insiste prea mult pe acest subiect, spunând, cu zâmbetul pe față, că e aparatul stricat.

Cât despre retragerea din muzică, aceasta se va produce și nu e vorba de nicio strategie de marketing. „Da, o să mă las de muzică din decembrie”, a spus Jador.

Citește și: Jador a făcut declarații înspăimântătoare, după ce a aflat că are probleme de sănătate: „Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică”

Jador este pregătit să se însoare

Cu toate că este cunoscut ca fiind un admirator al femeilor frumoase, manelistul vrea să se facă bărbat de casă. Georgiana, Ella Tina, Andreea Bostănica sau Andreea Bălan sunt deja istorie.

După relațiile tumultoase cu lista de mai sus, dar și flirturile cu regina Tiktok, Andreea Bostănică, Jador  și-a găsit liniștea. Cântărețul de manele nu a mai stat pe gânduri și deja i-a pus inelul pe deget. Jador și iubita lui sunt pregătiți să treacă la următorul nivel.

Celebrul cântăreț și-a găsit liniștea în brațele unei tinere pe nume Alexandra Dobia. Cu toate că la început nu au dorit să își afișeze relația, manelistul „bătând și pe la alte uși”, acum lucrurile s-au schimbat. Recent, Jador și-a declarat public iubirea pentru Alexandra, spre bucuria tinerei.

Pe data de 25 iunie, Jador a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Manelistul, în culmea fericirii că iubita lui îi este alături în această perioadă extrem de dificilă, a dat de înțeles că are de gând să o facă soția lui. Fanii s-au bucurat imediat, dar chiar are de gând să facă pasul cel mare acum, la 28 de ani?

Jador și Alexandra vorbesc de mai bine de doi ani. Relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri, certuri, dar și împăcări dulci. Oricând de multe obstacole le-au stat în cale, de câteva luni, au decis să-și petreacă mai mult timp împreună.