Jador renunță la muzică și se călugărește: „Îl caut pe Dumnezeu”. Artistul a intrat în depresie după despărțirea de iubită

Cunoscutul cântăreț a decis să se lase de muzică și să se dedice credinței. După perioada grea prin care a trecut, Jador nu mai vrea agitație și stres în viața lui, mai ales că abia a depășit un episod crunt de depresie.

26 oct. 2023, 23:24
Jador renunță la muzică și se călugărește: „Îl caut pe Dumnezeu”. Artistul a intrat în depresie după despărțirea de iubită
Jador renunță la muzică și se călugărește: „Îl caut pe Dumnezeu”. Artistul a intrat în depresie după despărțirea de iubită

Jador s-a confruntat cu probleme de sănătate, renunță la cariera muzicală, iar destul de recent s-a despărțit și de iubita sa. Toate aceste probleme și-au pus amprenta asupra artistului, ajungând să sufere de depresie. În final, a decis că singurul lucru ce i-ar mai putea aduce liniște sufletească este credința în Dumnezeu, motiv pentru care vrea să își dedice energia în această zonă.

Citește și: Jador, as la matematică! Cum a reușit artistul să devină olimpic la cea mai grea materie. „Am fost tocilar, da nu aveam timp să îmi fac temele”

Jador vrea să îl descopere pe Dumnezeu, după ce greutățile vieții l-au îngenuncheat

După toate lucrurile care i s-au întâmplat în ultima perioadă, Jador simte nevoia să ia o pauză de la viața agitată pe care a avut-o până acum. Artistul a decis că va pleca departe pentru o perioadă, iar începând cu anul viitor va pune capăt și carierei sale muzicale. Călătoria pe care cântărețul intenționează să o facă este una spirituală, Jador pornind în căutarea lui Dumnezeu.

În cadrul unui interviu recent, Jador a dezvăluit că nu se simte bine sufletește și că greutățile din ultima perioadă l-au pus la pământ. Acesta este convins că singurul mod prin care va putea să își găsească liniștea este descoperirea lui Dumnezeu, iar pentru a înțelege mai bine această latură a vieții, a luat decizia de a pleca departe de casă. Și chiar dacă nu a spus locația unde se va afla timp de mai multe luni, a menționat că această călătorie va fi în scop spiritual.

„Voi pleca pentru o perioadă din țară. Nu vreau să spun unde plec, nu vreau să știe nimeni de mine. Plec în afara Europei aproximativ 4 luni, la anul. Îl caut pe Dumnezeu. Ai dus-o departe, încă nu sunt atât de puternic ca să pot să renunț la toată viața mea pentru Dumnezeu (n. r. să se retragă la mânăstire), dar într-o zi se va întâmpla cu siguranță. Citesc Biblia de când sunt copil, o știu aproximativ pe de rost, nu știu versetele cu exactitate, dar, dacă începi o frază din Biblie, cu siguranță ți-o termin. Am fost în depresie până acum două luni”, a spus Jador.

De asemenea, Jador a mai adăugat că reapropierea de Dumnezeu a venit după despărțirea de iubita lui, cauza separării fiind diferența de mentalitate și credințe. Acum cântărețul își dorește să întâlnească o femeie care să aibă aceeași religie și care să îi împărtășească toate credințele.

„Dumnezeu s-a îndurat de mine cumva, nu pot să înțeleg, că mi-a trecut într-o secundă, că am suferit după fata aia cu care am fost. Acum sunt bine, golul ăla nu-l poate umple decât Dumnezeu. Ea are altfel de cultură, a crescut în Spania, e și micuță, dar Dumnezeu se va îndura și de ea. Mie îmi trebuie o fată care să știe cuvântul lui Dumnezeu. Îmi doresc o mamă pentru copiii mei, nicidecum o fată care să facă bani. Banii trebuie să ne umple doar burțile, nu ne trebuie averi. Dacă o să fac averi o s-o dau la sfârșitul vieții. Nu vreau să las nimic în urma mea, dau tot ce am. Ce să fac cu ea? O iau în mormânt?”, a mai spus Jador.

Citește și: Jador, declaratii șocante: “Cel mai nasol e că femeile au început să fie carieriste! Nu mai știu să fie mame! Eu nu vreau o carieristă să facă bani că o îmbrac eu în bani!”