Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă. Cum a reacționat Alexandra: „De ce îmi pui blițul ăla?”

Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă. Manelistul este îndrăgostit lulea de Alexandra Dobbia, căreia îi declară iubirea în fiecare zi, iar mai nou, i-a făcut o surpriză și i-a pus marea întrebare. Cererea a fost una spontană, iar răspunsul a fost, bineînțeles, unul pozitiv.

10 iul. 2023, 23:32
Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă. Cum a reacționat Alexandra: „De ce îmi pui blițul ăla?”

Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă. Recent, artistul s-a întrecut pe sine și a pus în scenă o cerere în căsătorie ad-hoc, chiar în mijlocul străzii. Bărbatul și-a declarat, din nou, iubirea și chiar și-a cerut iubita de soție și a filmat întreg momentul.

Citește și: Cum l-a surprins Jador pe Cătălin Moroșanu într-o luptă în cușcă: ”Bă, ești nebun!?”

Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă

Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Te-am întrebat acum. Vrei?… O cer zilnic de soție”, a spus Jador, în clipul distribuit pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, răspunsul Alexandrei a fost un mare „Da”, însă tânăra s-a emoționat în fața camerei de filmat și chiar și-a apostrofat iubitul. „DA. Dar de ce îmi pui blițul ăla?! ”, a fost răspunsul dat de Alexandra Dobbia.

Cererea în căsătorie s-a finalizat cu câteva îmbrățișări și săruturi pătimașe. Imaginile i-au luat prin surprindere pe fanii artistului, care s-au grăbit să îi felicite pe cei doi.

Gestul impresionant făcut de Jador pentru Alexandra

Artistul a surprins pe toată lumea după ce și-a anunțat retragerea din muzică, din cauza unor probleme de sănătate. Mai mult, este nevoit să facă și o intervenție chirurgicală. În ciuda tuturor problemelor, manelistul își alină suferința alături de iubita sa, de care se arată foarte îndrăgostit.

În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii acestei dimineți, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă. Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine.

Cu fiecare sunet, îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună. Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții.

Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima. Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!”, a scris Jador în mediul online.