Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”

Jador și-a făcut praf mașina. Chiar dacă în urmă cu câteva luni, artistul a declarat că are probleme grave de sănătate și vrea să își încheie cariera muzicală, ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat. Acum, apare tot mai des pe scenă și lansează melodii noi.

18 aug. 2023, 15:27
Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”
Jador și-a făcut praf mașina

Jador și-a făcut praf mașina serile trecute. Chiar dacă este o pagubă destul de mare, iar bolidul lui nu mai are parbriz, artistul le-a dat vestea fanilor cu zâmbetul pe buze. Așa cum a obișnuit pe toată lumea, a făcut haz de necaz și a râs, iar mai apoi a mărturisit că trebuie să își cumpere o mașină nouă. Acesta a filmat parbrizul spart al mașinii și le-a spus fanilor că nu vor să vadă cum arată în totalitate.

Jador și-a făcut praf mașina serile trecute

Totul s-a întâmplat la finalul unui concert, după ce a fost nevoit să treacă cu mașina printre mulțimea de fani care îl aștepta la concert. Jador s-a urcat pe autoturism și în cele din urmă și-a dat seama că a fost accidentată, iar în exterior, ar arăta și mai rău de atât.

După concertul în care am intrat cu mașina printre oameni, îmi iau mașină nouă! Am auzit că vreți să vedeți mașină, păi nu v-o arăt eu? Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată.”, a spus Jador pe Instagram.

Citește și: Cum își tachinează Jador iubita, în văzul tuturor. Replica tăioasă dată de Alexandra Dobbia: „Făceai tu pe interesantul”

Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit

Jador a reușit să cunoască un real succes în ceea ce privește cariera sa și a câștigat afecțiunea telespectatorilor. Artistul a putut să adune în jurul său o mulțime de oameni care îl adoră. Cu toate acestea,  recent au circulat zvonuri pe platformele de socializare conform cărora artistul ar fi decedat și că ar fi suferit și o pierdere în rândul persoanelor apropiate.

După ce un fan i-a trimis o imagine în care Jador părea a fi în doliu, din cauza pierderii unei persoane dragi, individul respectiv a considerat că Jador a trecut în neființă și i-a adresat un mesaj în care îi transmitea un mesaj atipic. În replică, Jador a găsit amuzantă situația și a răspuns imediat cu un ton ironic. „Dumnezeu să te ierte!”, i-a scris fanul. „Mulțumesc, asemenea!”, i-a răspuns cântărețul.