Jador și Iancu Sterp au fost puși față în față pentru prima oară după afirmațiile rasiste ale Mamei Geta: „Nu poți să vorbești ca și cum ar fi ultimele persoane”

Întâlnire la nivel înalt între Jador și Iancu Sterp! Aceștia au dat ochi în ochi pentru prima oară de la momentul în care mama Geta a avut un derapaj rasist uriaș față de Jador.
Alina Costache
30 mai 2024, 13:06
Jador și Iancu Sterp au fost puși față în față pentru prima oară după afirmațiile rasiste ale Mamei Geta: „Nu poți să vorbești ca și cum ar fi ultimele persoane”
Jador și Iancu Sterp au fost puși față în față pentru prima oară după afirmațiile rasiste ale Mamei Geta: „Nu poți să vorbești ca și cum ar fi ultimele persoane”

Jador a legat o relație de prietenie solidă cu Culiță Sterp, iar legătura lor a fost întărită și de colaborările în plan muzical, care s-au bucurat de mare succes. Cu toate acestea, această prietenie a început să se răcească în urma unor declarații controversate făcute de mama lui Culiță, Geta Sterp.

Cu mai multe ocazii, mama lui Culiță a făcut o serie de remarci ofensatoare și discriminatorii la adresa lui Jador, încă din perioada când acesta era concurent în emisiunea Survivor, alături de fiul ei. Chiar dacă la acel moment subiectul a fost lăsat deoparte, mama lui Culiță a readus scandalul în prim plan, prin noi comentarii rasiste la adresa lui Jador, în cadrul unei emisiuni televizate. Jador, în mod evident deranjat de aceste comentarii, a ales să răspundă public, ridicând tensiunea dintre el și familia lui Culiță Sterp la un nivel și mai ridicat. În contextul acestor evenimente, rămâne de văzut cum va reacționa Iancu când va întâlni iubitul Oanei Ciocan în Republica Dominicană, deoarece este foarte posibil să iasă scântei.

Citește și: Andreea Tonciu, prima reacție după ce o grenadă a fost găsită la poarta familiei sale: „S-a întâmplat ceva foarte grav la mine acasă”

„Acesta este un mesaj pentru mama Geta, cu un deosebit respect dumneaei. Sunt sigur că îl iubește pe Iancu, sunt sigur că își iubește copiii, sunt sigur că și-ar da viața pentru ei, dar asta nu-i dă niciun drept să mă facă pe mine țigan. Eu îmi asum că sunt țigan, eu nu fug de etnia mea. Eu îmi asum ceea ce sunt. Nu poți să vorbești despre țigani ca și cum ar fi ultimele persoane din societate. M-am lovit foarte mult de aceste prejudecăți. N-am fost lăsat să cânt în locuri, mi-au scos vocea de pe piese și nu vreau ca un om normal de la țară să aibă fix aceleași prejudecăți, că nu mi se pare o normalitate. În ceea ce înseamnă colaborarea mea cu Zanni, a fost strict în legătura iertării. Nu are nicio legătură cu voturile și Survivor. Eu am colaborat cu el pentru că ne-am iertat reciproc”, este doar o parte din mesajul pe care i l-a transmis Jador mamei Geta.

Doar că  scandalul nu s-a încheiat aici, căci mama Geta a comis-o încă o dată, în secțiunea de comentarii chiar de la o fotografie postată de ea, din Republica Dominicană

Zanni și Jador au bătut palma și au realizat o colaborare ce se anunță a fi de mare succes. Aceștia se află în Republica Dominicană, acolo unde urmează finala Survivor All Stars. Înainte să se afle marele câștigător al acestui sezon, foștii concurenți au dat mare petrecere. Iancu și Jador s-au revăzut, iar totul a decurs perfect normal între ei, după cum se poare observa în imaginile postate de cântăreț pe internet. În ciuda „săgeților” dintre mama Geta și Jador, solistul se pare că a dat totul uitării și a continuat să vorbească cu Iancu Sterp.

Citește și: Feli Donose, dezvăluiri despre noul iubit: „Mă bucură ceea ce trăiesc de o perioadă”

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!