Jador șterge pe jos cu fratele lui Iancu Sterp! ”Știi ce e nașpa? Până și Culiță”

Jador și Iancu Sterp fac furori la Survivor România! Deși cei doi sunt adversari în acest sezon al show-ului de la ProTV, manelistul a făcut o dezvăluire despre fratele lui Iancu, Culiță Sterp.

21 feb. 2024, 12:40
Jador șterge pe jos cu fratele lui Iancu Sterp! ”Știi ce e nașpa? Până și Culiță”
Jador șterge pe jos cu fratele lui Iancu Sterp!

Jador șterge pe jos cu fratele lui Iancu Sterp! În timpul unei discuții dintre Jador și Andrei Ciobanu care a avut loc în tabăra faimoșilor, manelistul a dezvăluit un moment care a avut loc în sezonul 2  al Survivor România și care îl aduce în prim plan pe Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp din tabăra Războinicilor.

Citește și Culiță Sterp, chemat înapoi la Survivor. A primit ofertă de la producătorii Pro TV. ”M-au sunat din nou”

Jador șterge pe jos cu fratele lui Iancu Sterp!

Manelistul a dezvăluit că îl cunoaște pe Culiță Sterp de foarte mult timp și că sunt amici încă de dinainte de participarea la Survivor.

Jador a dovedit că știe multe lucruri despre fratele lui Iancu Sterp, mai multe chiar și decât Ionuț Dumitrache.

De exemplu, Jador i-a uimit de apropiații lui Culiță atunci când a subliniat că acesta din urmă a jucat baschet și că în timpul sezonului 2 al competiției Survivor, manelistul din Bacău era singurul care nu a făcut sport e performanță.

Jador: Știi ce e nașpa? Până și Culiță…am zis – băi, Culiță nu are cum să facă sport – când am auzit că și Culiță a făcut baschet, îmi venea să…eram singurul care doar a cântat, toată viața n-am făcut nimic altceva. Eu doar am cântat.

Andrei Ciobanu: Ai jucat fotbal în curtea școlii.

Jador: Nu mă băgau băieții la fotbal, că le rupeam picioarele. Stăteam cu fetele pe margine, la vrăjeală.

Asumat din fire, Jador a recunoscut că a muncit de când se știe, însă niciodată nu a făcut sport.

„Nu sunt sportiv, eu n-am făcut niciodată vreun sport în viața mea…ăștia au făcut baschet, volei, fiecare ce a făcut…eu n-am făcut nimic. Am dat cu sapa, am fost la prășitoare, la cules la vie, la păpușoi și de asta. Eu în rest n-am făcut nimic”, a mai spus Jador, potrivit Cancan.ro.

Jador o lasă mai ușor cu muzica și se lansează în afaceri. Și-a investit banii într-un proiect de la malul mării.

Jador are o mulțime de evenimente la care cântă, dar totuși vrea să facă mai mulți bani, așa că a intrat în lumea afacerilor. Are deja o primă afacere deschisă la Bacău, căci le-a deschis părinților lui un magazin de materiale de construcții.  Acum intră în domeniul imobiliarelor. Manelistul a devenit proprietarul mai multor apartamente la malul mării.

Cântărețul de manele s-a ocupat de achiziționarea apartamentelor, iar acum stă cu muncitorii și se ocupă de amenajarea lor.

În vară, cine vrea să meargă la mare poate să stea la unul din apartamentele lui Jador de la Constanța.

„Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a spus Romeo Dumitrache, conform Click.

De altfel, așa cum spuneam mai sus, aceasta nu este prima afacere în care investește Jador. În urmă cu ceva timp, manelistul dădea zvon pe internet că le-a deschis părinților, la Bacău, un magazin de materiale de construcții.

”Mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău”, a declarat Jador pentru Cancan.ro.

Citește și Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu: „Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii. Așa vă arătați bărbăția?