Jaf ca în filme: Trei persoane mascate au spart cu un baros seiful unei case de pariuri

Trei persoane mascate au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, într-o agenţie de pariuri sportive din Târgu-Jiu, de unde au furat 16.000 de lei. Hoţii au spart seiful cu un baros.

13 iun. 2019, 05:05
Jaf ca în filme: Trei persoane mascate au spart cu un baros seiful unei case de pariuri

O casă de pariuri din Târgu Jiu a fost spartă miercuri noapte de trei indivizi. Hoţii au reuşit să fure 16 mii de lei, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, cele trei persoane de 26, 27 şi 34 de ani, din judeţul Hunedoara, au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, în casieria casei de pariuri de pe strada 1 Decembrie 1918 şi au spart seiful.

 

Autorii au fost identificaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor, au declarat reprezentanţii IPJ Gorj. Surse judiciare au precizat că hoţii au intrat în agenţie după ce au spart geamurile cu un baros de cinci kilograme.

Zgomotul a fost auzit de un localnic, acesta sesizând Poliţia. Hoţii au spart şi seiful cu barosul şi au furat 16.000 de lei.

După comiterea jafului, cei trei tineri au încercat să fugă cu autoturismul cu care au venit, iar când au observat că poliţiştii sunt pe urmele lor au coborât din maşină. Aceleaşi surse susţin că autorii au aruncat banii sub un autoturism.

Întreaga sumă a fost recuperată. Tinerii au furat şi sistemul video de supraveghere a casei de pariuri. În autoturism au fost găsite mănuşi şi cagule.