Jaf HORROR: Au furat o maşină în care erau 12 sicrie cu cadavre

Jaf ca-n filmele de groază! Cinci polonezi sunt acuzaţi că au furat mai multe maşini, printre care şi o dubiţă în care se aflau 12 cadavre.

27 mart. 2013, 20:22
Jaf HORROR: Au furat o maşină în care erau 12 sicrie cu cadavre

Totul s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, însă abia acum trei dintre suspecţi au apărut în faţa instanţei.

Cinci polonezi au furat mai multe maşini din Germania, pe care le-au adus în ţara lor. Printre vehiculele furate se afla şi o dubiţă. Cel mai probabil, hoţii nu au ştiut în momentul jafului că în aceasta erau şi 12 sicrie cu persoane decedate.

După aproape cinci luni de la jaf, trei dintre cei cinci suspecţi au fost aduşi în faţa curţii şi acuzaţi de jaf şi profonare de cadavre. Aceştia neagă însă acuzaţiie, scrie Windsor Star.

Dubiţa în care se aflau cele 12 sicrie urma iniţial să ajungă la un crematoriu din Germania. Hoţii însă au abandonat sicriele într-o pădure din Polonia.

Au recunoscut parţial ce s-a întâmplat, însă nu au pledat vinovaţi pentru furtul maşinilor. Fiecare dintre ei a avut o declaraţie diferită, încercând să-şi micşoreze partea de vină, după cum a relatat procurorul de caz.  Dintre cei cinci bărbaţi acuzaţi de jaful macabru, doar unul şi-a recunoscut vina.