Jaf într-un mall din Bucureşti. Hoţii au fugit cu tot cu seif

Jaf într-un mall din Capitală. Doi tineri s-au ascuns în magazin până la sfârșitul prigramului, apoi au plecat de acolo cu tot cu seif. Nu i-a văzut nimeni, dar au fost surprinși de camerele de supraveghere.

21 apr. 2021, 21:53

Jaf într-un mall din sectorul 2 al Capitalei. Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reţinut, miercuri, două persoane într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după efectuarea a două percheziţii în Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Jaf într-un mall din Bucureşti. Hoţii au aşteptat să se închidă magazinele, după care au fugit cu seiful

Cercetările s-au declanşat la data de 15 martie, după ce Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112 că dintr-un magazin situat în incinta unui mall din Sectorul 2 a fost sustrasă o casetă metalică ce conţinea bani, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri.

În urma cercetărilor a rezultat că, la data de 14 martie, un bărbat şi un minor au mers la centrul comercial, s-au ascuns până la finalul programului de funcţionare a magazinelor, după care au sustras un seif metalic în care se aflau bani şi documente contabile. Prejudiciul a fost de aproximativ 10.000 de lei.

Citeşte şi Doi hoţi au furat o maşină de peste 40.000 de euro în 30 de secunde VIDEO

Hoţii din Bucureşti s-au specializat pe o piesă auto. De ce trebuie să se ferească şoferii

Hoții de catalizatoare dau tot mai multe lovituri în București. În ultimele săptămâni, zeci de păgubiți s-au prezentat la poliție să reclame că mașinile lor au fost prădate, după ce maşinile lor au început să scoată sunete ciudate.

Hoţii au făcut ca sunetul auto de tobă stricată a început să se audă tot mai des în Capitală. Nu este de vină vreo problemă mecanică, ci lispa catalizatoarelor. Mai multe grupuri de hoți s-au specializat în furtul de catalizatoare auto, piesă extrem de scumpă care poare fi vânată în special pentru cantitățile mici de aur și platină din componența sa.

„Acum o săptămână mă pregăteam ca omul să plec la serviciu și, când m-am urcat în mașină și am pornit-o, am auzit un zgomot foarte puternic de tobă spartă și am mers la service. Acolo am observat că mi s-a furat catalizatorul”, a relatat un șofer păgubit pentru Digi24.

Tânărul a constatat că mașina perefect funcțională, lăsată în parcare peste noapte, la câteva ore distanță scotea un sunet asurzitor. La scurt timp și-a dat seama că nu este singurul proprietar care are această problemă.

„Numai din această parcare, în urmă cu o săptămână, trei autoturisme au rămas fără catalizatoare în doar câteva minute”, transmite sursa citată.

Citeşte şi Hoţii şi vardiştii în trafic. Un fost puşcăriaş a ameninţat cu moartea un poliţist: „Scoate pistolul!” VIDEO


loading...
Partenerii noștri