Jaf la o bancă din Capitală. Hoțul a fost arestat preventiv

Bărbatul care a jefuit o bancă din sectorul 2 al Capitalei, chiar în apropierea sediului Inspectoratul General al Poliției Române, a fost arestat preventiv.

19 nov. 2020, 15:10
Jaf la o bancă din Capitală. Hoțul a fost arestat preventiv
Jaf la o bancă din Capitală. Instanța a dispus, joi, arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârşită marţi într-o agenţie bancară din Sectorul 2 al Capitalei. Citește și: Alexandru Rafila a făcut anunţul: Este foarte posibil un al treilea val, probabil în lunile februarie-martie "Bărbatul a fost depistat, miercuri, în jurul orei 11,30, şi a fost dus la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale", informează Biroul de presă al DGPMB. Acesta a reușit să fugă cu suma de 10.000 de lei, după ce a ameninţat, marţi, casiera unei bănci din Sectorul 2, anunţă Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică. Angajata băncii a fost amenințată prin intermediul unui mesaj scris pe o foaie, dacă această nu scotea toți banii din casa de marcat risca să fie tăiată. Jaf la o bancă din Capitală. "Marţi, în jurul orei 10,00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din Sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casiere şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei", potrivit unui comunicat al DGPMB. Citește și: Jaf la o bancă din Bucureşti, în plină zi. Suma URIAŞĂ, furată de un hoţ după un mesaj de ameninţare Bărbatul care a comis un jaf într-o bancă din Bucureşti a fost prins de poliţişti la mai puţin de 24 de ore de la comiterea furtului. Individul a lăsat mai multe urme în sucursala bancară, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia ar fi existat o legătură cu casieriţa ameninţată. Anchetatorii au reuşit să-l identifice rapid deoarece individul a fost surprins de camerele de supraveghere. Mai mult, autorul jafului a lăsat pe podeaua sediului bancar mai multe urme de bocanci, probe prin care poliţiştii au reuşit să dea de urma lui.

Jaf la o bancă din Capitală. Instanța a dispus, joi, arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârşită marţi într-o agenţie bancară din Sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: Alexandru Rafila a făcut anunţul: Este foarte posibil un al treilea val, probabil în lunile februarie-martie

„Bărbatul a fost depistat, miercuri, în jurul orei 11,30, şi a fost dus la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Acesta a reușit să fugă cu suma de 10.000 de lei, după ce a ameninţat, marţi, casiera unei bănci din Sectorul 2, anunţă Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

Angajata băncii a fost amenințată prin intermediul unui mesaj scris pe o foaie, dacă această nu scotea toți banii din casa de marcat risca să fie tăiată.

Jaf la o bancă din Capitală. „Marţi, în jurul orei 10,00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din Sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casiere şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei”, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Citește și: Jaf la o bancă din Bucureşti, în plină zi. Suma URIAŞĂ, furată de un hoţ după un mesaj de ameninţare

Bărbatul care a comis un jaf într-o bancă din Bucureşti a fost prins de poliţişti la mai puţin de 24 de ore de la comiterea furtului. Individul a lăsat mai multe urme în sucursala bancară, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia ar fi existat o legătură cu casieriţa ameninţată.

Anchetatorii au reuşit să-l identifice rapid deoarece individul a fost surprins de camerele de supraveghere. Mai mult, autorul jafului a lăsat pe podeaua sediului bancar mai multe urme de bocanci, probe prin care poliţiştii au reuşit să dea de urma lui.