Un tâlhar a evadat duminică, din arestul Poliţiei Caracal. El jefuise o sală de jocuri UPDATE

Un tânăr, de 22 de ani, a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Caracal şi a ameninţat-o pe casieră, cerându-i banii din seif. Acesta a fost prins la scurt timp de oameni din firma de pază a omului de afaceri Remus Rădoi.

24 nov. 2019, 08:19
Un tâlhar a evadat duminică, din arestul Poliţiei Caracal. El jefuise o sală de jocuri UPDATE

UPDATE. Tâharul a evadat din arestul Poliţiei Caracal, relatează România TV. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt a dispus o anchetă internă la Poliţia Caracal, în timp ce agenţii îl caută pe infractor.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 7.30 că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie.

„Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Jaf armat la un cazinou din Galaţi. Hoţul a fugit cu 6.000 de lei, dar a fost prins de poliţişti înainte să părăsească ţara

Tânărul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Caracal după ce a u fost prinşi de oamenii lui Remus Rădoi, unde este audiat de către poliţişti.

Oamenii legii urmează să stabilească suma care a fost furată de către bărbat.