Primele mărturii în cazul jafului armat de la sucursala Raiffeisen Bank din Pipera VIDEO

Publicat: Marţi, 25 Decembrie 2012 12:26 // Actualizat: Miercuri, 26 Decembrie 2012 21:05 // Sursa: România TV

Locatarii blocului la parterul căruia se află sucursala Raiffeisen Bank jefuită în zona Pipera au oferit primele mărturii în legătură cu atacul de luni. Declaraţiile lor au fost filmate cu camera ascunsă.

O echipă România TV a stat de vorbă cu locatarii blocului la parterul căruia se află banca jefuită în Ajun de Crăciun.

Unul dintre vecini spune că a trecut prin faţa sediului băncii cu numai câteva minute înaintea jafului.

"În spatele nostru s-a întâmplat aseară. Am ieşit cu băieţii din casă, am trecut pe aici, prin faţă, ne-am dus la biserică, la colţ, să ducem nişte haine. În intervalul ăsta de un sfert de ceas, cât ne-am dus până la colţul bisericii, ne-am întors şi s-a întâmplat. Seara, trafic ioc... Când ne-am întors după cinci minute era Poliţia aici, erau puse benzile astea şi i-a întrebat cel mare: "Ce s-a întâmplat aici?". "Accident de circulaţie!". "Ete... Trei maşini de Poliţie?!". Şi era G4S, la care am fost director logistic trei ani de zile", spune un locatar.

Bărbatul a aflat primele informaţii odată cu poliţiştii care începuseră ancheta.

"O persoană mascată a intrat înauntru, mai erau doar două fete, casiera şi încă o lucrătoare. A ameninţat cu pistolul, n-a lăsat-o să se atingă de butonul de panică că probabil ştia pe unde o fi. I-a dat o sacoşă, ceva, a pus toţi banii pe care-i avea fata în casă şi a plecat. Băieţii au asigurare, îi doare-n cot că le-au furat câteva mii de lei sau ce le-o fi luat şi e beleaua Poliţiei să-l caute pe ăla. A profitat şi de faptul că sunt schele pe bloc", spune locatarul din blocul la parterul căruia se află sucursala Raiffeisen Bank atacată în ajun.

Raiffeisen Bank riscă să primească o amendă usturătoare din partea poliţiei. Motivul: nu a respectat regulile de depozitare a banilor.

 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 dec 17:06
Răspunde | Votează email 0 email
tGwcatFvZbggpWIxBC
HLuoZM zdsifghzxwpo
25 dec 16:31
Răspunde | Votează email 0 email
QUzCgRgZaJXbPyt
n0esEO sgdcxdacdslk
25 dec 16:31
Răspunde | Votează email 0 email
nfdYzTtvZOPsA
ism0fh kssxdseoyyzz
25 dec 13:32
...zona Pipera au oferit primele mărturii în legătură cu atacul de luni. Declaraţiile lor au fost filmate cu camera ascunsă. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Primele mărturii în cazul jafului armat de la sucursala Raiffeisen Bank din Pipera VIDEO la ...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H