Jaf spectaculos: Hoţii au furat 2 milioane de dolari dintr-o maşină. Într-un alt incident, au luat bijuterii de 100.000 de lire turceşt

Publicat: Luni, 14 August 2017 20:58 // Actualizat: Luni, 14 August 2017 21:06 // Sursa: romaniatv.net

Hoţi înarmaţi au jefuit o maşină la Istanbul şi au furat două milioane de dolari. În aceeaşi zi, altă bandă de hoţi au hjefuit bijuterii de 100.000 de lire turceşti.

Foto: Hurriyet Daily News

Patru hoţi înarmaţi au fugit cu două milioane de dolari, la Istanbul, după ce au blocat cu vehiculele lor o maşină care avea trei persoane la bord, relatează Hurriyet.

Jaful s-a produs în cartierul Florya din Istanbul. Vehiculul în care se aflau banii puşi într-o geantă a fost oprit de patru hoţi înarmaţi. Bandiţii au înşfăcat geanta cu bani şi au fugit cu captura.

Citeşte şi S-a întâmplat săptămâna trecută, ziua în amiaza mare. Un hoţ de maşini a avut surpriza vieţii lui în timpul "serviciului" VIDEO

Un martor, Mehmet Gü, a încercat să îi urmărească pe hoţi, însă bandiţii  au tras focuri de armă şi l-au rănit uşor. Bărbatul a fost internat la spital.

Poliţia a deschis  o anchetă şi îi caută pe autorii jafului.

Într-un alt jaf, în aceeaşi zi (luni, 14 iulie,n.r.), hoţi înarmaţi au atacat un magazin de bijuterii tot din Istanbul, la ora 03:45.

Înregistrările camerelor de supraveghere arată cum hoţii cu capetele acoprite, cărând un cărucior de rufe de la o spălătorie, ascund în acesta bijuteriile furate. Bandiţii au fost surprinşi de localnicii treziţi din somn de zgomotele pe care le-au produs hoţii şi au ieşit să vadă ce se întâmplă. Oamenii au încercat să îi prindă, dar bandiţii au tras focuri de armă, s-au urcat într-o maşină şi au fugit. Ei nu reuşiseră să plece cu "prada", dar au furat echivalentul a 100.000 de lire turceşti.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
2 milioane de euro bani in maşină furt de 2 milioane de euro jaf maşină
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H