Jaf spectaculos în Italia. Un comando bine organizat a jefuit două maşi de transport valori

Un comando înarmat a produs haos pe o şosea din sudul peneinsulei, unde a incendiat maşini, pentru a bloca forţele de poliţie.

19 oct. 2015, 11:52

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de raiduri aproape identice, în peninsulă. De data aceasta, comandoul a vizat două vehicule de transport valori, care circulau în convoi, pe o linie de centură, în zona industrială a oraşului Bari. Răufăcătorii au blocat cele două vehicule speciale, punând de-a curmezişul câteva vehicule pe care le-au incendiat, potrivit România TV.

După ce au imobilizat agenţii de securitate, bandiţii au golit maşina de transport de valori, în câteva secunde. Au fost furate bancnote în valoare de 2 milioane de euro, potrivit unor estimări neoficiale. Bani dispăruţi, la fel ca şi hoţii, care au fugit cu două maşini puternice, parcate în apropiere.

Citeşte şi Panică pe autostradă, lângă Milano: Doi bărbaţi înarmaţi au încercat să jefuiască o maşină de transport

Potrivit poliţiei, hoţii au avut un plan bine pus la punct şi au acţionat în stil militar. La faţa locului au sosit zeci de echipaje de poliţie, pompieri şi elicoptere. Ca şi în cazurile precedente însă, trase parcă la indigo, hoţii s-au făcut nevăzuţi cu tot cu pradă.